Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisinde Savcı Ilgaz’ın aşk adamı hallerini izleyiciler çok sevdi

Yargı dizisinde Savcı Ilgaz’ın aşk adamı hallerini izleyiciler çok sevdi

tarafından kadir kadir
Ilgaz, Ceylin'e kahvaltı hazırlıyor

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yargı dizisi yeni bölümünde duygu dolu sahneleriyle izleyiciyi tam kalbinden vurdu. Kanal D’nin güçlü konusuyla ekranlara gelen dizisinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz’in başrolünde canlandırdıkları Ilgaz ve Ceylin karakterini herkes soluksuz izledi.

Ilgaz, ilk bölümlerde nişanlısı hakime Neva’dan yeni ayrılmış, burnundan soluyan halleri, buz gibi bakışlarıyla dikkat çekmişti. Fakat Avukat Ceylin ile yakınlaşmaları uzun sürmedi. Ceylin’in kardeşinin katilini aradığı sırada Ilgaz’ın yumuşaması ve ona yardım etmesi ilişkinin gidişatının değişmesinde etkili oldu.

Ceylin, Ilgaz'ın evinde
Ceylin’in zor günlerinde yanında olan Ilgaz, evini açtı. Katil Engin’in ortaya çıkarılmasında büyük rol oynadı. Bu sırada iyice yakınlaşan ikili fakat bir türlü bir araya gelemedi. Çünkü hem Ceylin’in hem de Ilgaz’ın daha önce yaşadıkları ilişkilerden yaraları hala tazeydi ve Ceylin güven sorunu yaşıyordu.

Engin’in ölümü işleri değiştirdi. Katil iddiasıyla yargılandığı ve hapse girdiği günlerde koşulsuz kendisine tek güvenen isim kısa sürede uzun bir yol aldıklarına inanan Savcı Ilgaz oldu. Sevdiği kadın uğruna mesleğini bırakan Ilgaz’a Ceylin’in bu durumu bilmemesine rağmen yakınlaşması uzun sürmedi.

Yargı dizisinde Savcı Ilgaz’ın aşk adamı hallerini izleyiciler çok sevdi 21
Ilgaz’ın hakime Neva’yı sunduğu delillerle ikna edip Ceylin’i hapisten tutuksuz yargılanması için çıkarması ikilinin kavuşmasını da sağladı. Ceylin de artık Ilgaz gibi sevdiğine bağlanmıştı.

Sema Ergenekon’un senaristliğini yaptığı dizide artık aşk dolu, sevdiği uğruna savaşan, ona kahvaltılar hazırlayan bir Ilgaz görüyoruz artık. Büyük ilgiyle takip edilen dizinin yeni bölümlerinde seyirci Ilgaz ve Ceylin’in duygusal anlarını daha çok görecek. Zaten izleyiciler de sosyal medya aracılığıyla yaptıkları yorumlarda bu yakınlaşmadan ve yaşanılanlardan oldukça memnun görünüyor.

Yargı dizisi yeni bölümleriyle her Pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D’de!