Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisinde sezon bitti ama Pınar Deniz’i özleyenler merakla yeni işini bekliyor!

Yargı dizisinde sezon bitti ama Pınar Deniz’i özleyenler merakla yeni işini bekliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Pınar Deniz, Yargı isimli dizinin başrolünde yer alıyor ve avukat Ceylin karakteriyle de milyonlarca izleyicinin sevgisini bir kez daha kazandı.

Pınar Deniz, kariyerinin zirvesinde yer alırken üçüncü sezonda da devam etmesi kararlaştırılan Yargı dizisiyle birlikte popülerliğini de her geçen gün daha da artırıyor. Yargı dizisindeki güçlü performansı ile sadece ülkemizde değil, yurt dışındaki hayranlarını da coşturan oyuncu, dizi çekimler bittiği için şimdilerde dinleniyor.

Ancak ünlü oyuncunun hayranları için heyecanlı bir bekleyiş başladı. Disney Plus’ta yayınlanacak olan Aktris isimli yeni dijital dizinin başrolünde yine Pınar Deniz bulunuyor.

31 Mayıs’ta izleyicilerle buluşacak olan Aktris heyecanlı bir hikayeye sahip ve Pınar Deniz, kariyerinin en tepesinde olduğu bir dönemde bu proje ile yine hayranlarını fazlasıyla etkileyeceğe benziyor.

Yargı dizisinde sezon bitti ama Pınar Deniz'i özleyenler merakla yeni işini bekliyor! 7

BKM’nin yapımcılığını üstlendiği Aktris dizisinin yönetmenliğini Soner Caner yaptı. Son dönemin çok sevilen dizilerinden Aile’nin hikayesinin de yazarı olan Hakan Bonomo, Aktris dizisinin senaristi olarak dikkatleri çekiyor.

Pınar Deniz’in yanı sıra dizinin kadrosunda; Uraz Kaygılaroğlu, Tolga Tekin, Ahmet Rıfat Şungar, Şebnem Hassanisoughi, İpek Çiçek ve Serhat Kılıç gibi önemli isimler bulunuyor.

Peki Aktris nasıl bir dizi? Her şeyden önce aksiyon dolu ve izleyenleri fazlasıyla kendisine çekebilecek bir yapım.

Suç, gerilim ve mizah öğelerinin bir arada olduğu bu yapımda sanatçıların gündüz ışıltılı, gece ise karanlık dünyasının keskin geçişlerine tanıklık edilecek.