Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisinde tahminlerin ötesinde bir isim daha psikopat çıktı!

Yargı dizisinde tahminlerin ötesinde bir isim daha psikopat çıktı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisinin 50. bölümü, 15 Ocak Pazar akşamı ekrana geldi. Dizi, iki haftadır ara vermişti ve izleyici yeni bölümde olacakları merakla bekliyordu.

Yargı’nın yeni bölümünde Ilgaz ve Ceylin’in boşanıp boşanmayacakları merakla beklenirken, hikayede hiç beklenmeyen gelişmeler ardı ardına geldi. Ceylin ve Ilgaz’ın duygu yüklü ayrılık sahneleri ile birlikte dizide asıl şaşırtıcı durum Yekta cephesinden geldi!

Laçin’in kanatları altına aldığı ve Yekta’nın oğlu olduğu iddiasıyla getirdiği Ömer, sakin, olumlu tavırları, uyumlu halleri ile birlikte kimi izleyenlerin de şüphesini çekmişti. Fakat yine de kimse içinden bir psikopat çıkmasını beklemiyordu!

Yekta’nın herkesi parmağında oynatan oğlu Engin’in ardından, oğlu olduğu DNA testi ile yeni bölümde kanıtlanan Ömer’in de psikopat bir kişilik olduğu anlaşıldı! Bu duruma izleyici kadar Yekta da çok şaşırdı! Her taşın altından çıkan, kurnaz zekası ve vicdansızlığı ile izleyiciyi sinir eden Yekta’nın, Engin gibi sonradan ortaya çıkan oğlu Ömer’in de sakin görünüşü altında tam bir psikopat olduğu görüldü!

Yargı dizisinde tahminlerin ötesinde bir isim daha psikopat çıktı! 8

Yekta’nın müvekkili Haluk’un, gazeteci Berkant’ı öldürme şüphesiyle tutuklanmasından sonra savcının iddianamesinde ağırlaştırılmış müebbet istemesi ile ortam gerildi. Babası olduğunu yeni öğrendiği Ömer ile cezaevine giden Yekta, Haluk’un sert tavrı ve ‘Ben yapmadım’ diyerek kendisini çıkarması yoksa başka bir avukat bulacağı sözleri arasında gergin bir şekilde dışarı çıktı.

Bu sırada sakinliğini koruyan Ömer’in sözleri, izleyici ile birlikte adeta Yekta’nın da kanını dondurdu! Ömer’in Berkant’ı kendisinin öldürdüğü ve bunu da babasının Haluk tarafından sürekli baskı altında olması ile ilgili üstü kapalı sözleri, herkesi şaşırttı!

Yargı dizisinde tahminlerin ötesinde bir isim daha psikopat çıktı! 9

Son derece sakin bir şekilde “Seni çok üzüyordu, tehditleri, seni küçümsemesi, yerli yersiz çıkışları, ofise kendi evi gibi davranması, artık rahat olmanı istedim. Tesadüf diye bir şey yokmuş, insanlar karşılaşmaları gereken zamanda karşılaşırmış, öyleymiş baba” diyen Ömer’in, ilerleyen bölümlerde Yekta’yı bile aratacağı da bu sözleriyle anlaşılmış oldu!

Yargı dizisi de yeni psikopat karakter Ömer’in gelişi ile yeni bir gerilimli süreç içine girdi! Ömer rolüne hayat veren Doğaç Yıldız, başarılı oyunculuğu ile dizinin şu sıralar en dikkat çeken ismi olmayı da başardı! Bakalım Ömer ve Yekta’nın güçlerini birleştirmesi sonrası ne gibi ilginç durumlar yaşanacak Ceylin, Ilgaz, Eren ve Pars cephesinde?