Ana sayfa Dizi Haberleri Ego dizisinde ne Alperen Duymaz ne de Melisa Aslı Pamuk, bir isim var ki çok dikkat çekecek!

Ego dizisinde ne Alperen Duymaz ne de Melisa Aslı Pamuk, bir isim var ki çok dikkat çekecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yakında izleyicilerle buluşacak olan Ego dizisinde başrollerde 4 isim bulunuyor. Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk hayranları heyecanla bu ikiliyi yeniden ekranda görecekleri için memnun. 2018 yılında yayınlanan Çarpışma dizisinde de iki ünlü oyuncu çok başarılı bir partnerlik süreci geçirmişti.

Şimdi de Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk uyumunun gücünü Ego dizisinde izleyeceksiniz. Dizinin başrollerinde dikkat çeken bir isim de Ahmet Kayakesen. Hercai dizisi ile büyük popülerlik kazanan oyuncu, yaz döneminde Mükemmel Eşleşme isimli TRT1 dizisinde başrolde yer almıştı.

Bu 3 ismin yanı sıra, bir kişi daha başrolde bulunuyor. İşte o isim diğer 3 oyuncu kadar çok tanınmıyor. Rüya Helin Demirbulut’tan bahsediyoruz… Ego dizisinin dört başrolünde birisi olan oyuncu, hikaye içinde de önemli bir noktada bulunuyor.

Ego dizisinde ne Alperen Duymaz ne de Melisa Aslı Pamuk, bir isim var ki çok dikkat çekecek! 8

Erhan ile Elif’in aşk hikayesi olarak başlayacak olan Ego dizisinde daha sonra araya Sibel girecek. Dizide borç batağına düşen Erhan’ın, nişanlısı Elif ile mutlu bir yuva kurmak isterken, Sibel’in teklifi ile tüm hayatı değişecek.

Erhan, Elif ve Sibel üçlüsünün ilişkileri bambaşka bir noktaya gidecek. Sibel, elini çabuk tutmaz ise bir daha doğum yapamayacak ve bu nedenle de bir baba adayı arıyor. İşte tam da bu noktada Erhan’ın içine düştüğü borç batağında ona para ile sahip olmak istiyor.

Elif ise bu hikayenin kaybedeni gibi gözüküyor. Rüya Helin Demirbulut için Ego dizisinin anlamı büyük. Daha önce Tek Yürek isimli dizide Aslı karakteri ile izleyicilerin dikkatini çeken genç oyuncu, ayrıca Erşan Kuneri isimli Netflix dizisinde de yer almıştı.

Rüya Helin Demitbulut için Ego dizisinde başrolde yer almak büyük bir fırsat. Kariyer basamaklarını hızlı tırmanma adına Fox TV’nin yeni dizisindeki Elif karakterinin oyuncuya önemli bir fırsat sunması bekleniyor.

Ego dizisinde ne Alperen Duymaz ne de Melisa Aslı Pamuk, bir isim var ki çok dikkat çekecek! 9

Dizinin 4 başrol oyuncusundan en az tanınan ve birçok izleyicinin de belki ilk kez ekranda izleyeceği Demirbulut, performansı ile geniş bir hayran kitlesini etkileyebilir ve kendi kariyeri adına çok güçlü bir adım atabilir.

İşte Ego dizisinde herkese farklı ve yeni olarak gelecek olan isim Rüya Helin Demirbulut olarak gözüküyor.

Dizinin kadrosunda; Tuna Orhan, Hülya Gülşen Irmak, Derya Beşerler, Can Adalıer, Emirhan Dönmez, Naz Sayıner, Ahmet Şeninak ve Erdal Küçükkömürcü dikkat çeken isimler de bulunuyor.

Ego dizisinin yayın tarihi henüz belli olmadı belki ama yayınlanan fragman çok konuşuldu. Özellikle de Alperen Duymaz ile Melisa Aslı Pamuk ikilisinin yıllar sonra yeniden bir araya gelmesi çok geniş bir hayran kitlesini memnun etti.