Ana sayfa Sosyal Medya Yargı dizisinden ayrılan isim, sosyal medya paylaşımındaki sözleriyle dikkat çekti!

Yargı dizisinden ayrılan isim, sosyal medya paylaşımındaki sözleriyle dikkat çekti!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Pazar akşamlarının sevilen dizisi Yargı, bu hafta da heyecanlı bir bölümle ekrana gelmeye hazırlanıyor! Dizi, her bölümüyle izleyiciyi şaşırtan gelişmeler sunuyor ve temposu düşmeyen olaylarla birlikte günün en çok izlenen yapımı olmayı başarıyor.

Ay Yapım imzalı dizi, aynı zamanda oyunculuklarıyla da çok beğeniliyor. Sema Ergenekon’un güçlü kaleminden çıkan hikayenin yanı sıra oyunculuk performansları da izleyiciden övgüler alan bir dizi Yargı.

Başrollerde oynayan Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun yanı sıra dizide rol alan tüm kadroya her bölüm izleyenler bir kez daha hayran kalıyor. Özenli bir castla seçildikleri anlaşılan ve rollerini de başarıyla canlandıran isimler, Yargı dizisine büyük katkı sunuyorlar.

Her karakterin kendine ait bir hikayesinin olması da ayrı bir beğeni konusu. Dizideki tüm oyuncuları zaman zaman ön plana çıkaran senaryodaki olaylarla birlikte başroller kadar yan rollerde yer alan isimler de zaman zaman günün en çok konuşulan isimleri olmayı başarıyorlar.

Diziye büyük katkı sunan ve ilk sezondan beri yer alan bir isim, geçtiğimiz hafta Yargı’ya veda etti. Bu isim Serdar karakterine hayat veren Eray Ertüren’di. 44. bölümde Çınar’ın yakaladığı ve Gül’ü çağırarak cezasını vermesini istediği Serdar’ın daha sonra bir çöplükte cesedi bulundu. Onu kimin öldürdüğü şimdilik net değil ancak bu olayın içinde başka bir durumun olduğu da tahmin ediliyor.

Yargı dizisinden ayrılan isim, sosyal medya paylaşımındaki sözleriyle dikkat çekti! 9

Yaşanan bu gelişme ile birlikte dizinin gizemli karakterlerinden birisi olan Serdar’a da veda edildi. Serdar karakterine başarıyla hayat veren Eray Ertüren, Yargı ekibine instagram hesabından aşağıdaki paylaşımla veda etti. Dizinin senaristi Sema Ergenekon da Ertüren’in içtenlikle yazdığı veda cümlelerine aynı içtenlikle bir yanıt verdi.

Yargı dizisinden ayrılan isim, sosyal medya paylaşımındaki sözleriyle dikkat çekti! 10

Ertüren “Fotoğrafta olan olmayan, yağmur çamur demeden çalışan, emek veren tüm Yargı seti ekibine, yönetmenlerimize, Ay yapıma teşekkürler. Bu projede yer aldığım için gurur duyuyorum. Günümüzde eksikliğini çokça hissettiğimiz insan haklarına, kadın haklarına, adalete, eşitliğe senaryosunda istikrarla yer veren, cesur, macera dolu kalemini takip etmeye devam edeceğim Sema Ergenekon’a ayrıca teşekkür ederim” diye yazdı.

Yargı dizisinden ayrılan isim, sosyal medya paylaşımındaki sözleriyle dikkat çekti! 11

Sema Ergenekon ise kendisine söylenen güzel sözlere şu şekilde bir jestle yanıt verdi:

“Asıl ben teşekkür ederim. Sadece bir kaç bölüm hayatımızda olur dediğimiz Serdar karakterini omuzlarında taşıyıp bu bölüme getirdiğin için. Emeklerine, kattığın her değere sonsuz teşekkürler. Tekrar başka bir projede yolumuzun kesişmesi dileğiyle.”