Ana sayfa Dizi Haberleri Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi, Camdaki Kız ve Aldatmak’a attığı çalımla dikkat çekti!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi, Camdaki Kız ve Aldatmak’a attığı çalımla dikkat çekti!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Show TV ekranlarında yayınlanan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi, yaz sezonunda başlamıştı. Dizi, sadık bir izleyici kitlesi tarafından sezonda da merakla takip ediliyor.

Başrollerinde yer alan Devrim Özkan, Ertan Saban ve Özge Özberk’in yer aldıkları dizi, 1 Aralık Perşembe akşamı 20. bölümüyle ekrandaydı. Senaryosunu Gani Müjde’nin yazdığı ve yönetmenliğini Altan Dönmez’in üstlendiği dizide Sadi ve Songül karakterleri, izleyenlerin çok beğendiği bir dizi çifti.

BKM imzalı dizide Ertan Saban ve Devrim Özkan, Sadi ve Songül olarak partnerlikleriyle izleyicinin her bölümde pek çok konuştuğu sahnenin kahramanları olmayı başardılar. Oyunculuk performansları ile ekrandaki dizi çiftleri arasında dikkat çeken ikili, aynı zamanda sosyal medyada da sıkça konuşuluyor, aralarındaki tatlı atışmalar, didişmeler de dikkat çeken sahneler ortaya çıkarıyor.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi, Camdaki Kız ve Aldatmak'a attığı çalımla dikkat çekti! 8

Bu hafta yeni bölümüyle Total’de 6., AB’de 8. ve ABC1’de de 7. sırada yer alan dizi, ortalama reytingler ve sadık bir izleyici kitlesi ile yoluna devam ediyor. Aynı akşam ekrana gelen Camdaki Kız ve Aldatmak dizileri ile birlikte ilk 10 tablosunda yer almayı da başarıyor. Ancak bu iki dizinin zirve yarışından uzakta bir durum sergilemekte.

Sosyal medyada ise daha farklı bir durum söz konusu. Geçtiğimiz haftalarda da konuşulma oranlarıyla dikkatleri çeken bir paylaşıma konu oluyordu Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi. Ancak giderek daha da çok sosyal medyada dikkat çekmekte.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi, Camdaki Kız ve Aldatmak'a attığı çalımla dikkat çekti! 9

Adba.tv’nin 1 Aralık tarihinde günün en çok konuşulan dizileri arasında yaptığı sıralamada Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi, günün reyting rekortmenleri Aldatmak ve Camdaki Kız dizilerinden çok daha fazla konuşularak sosyal medyada öne çıktı.

41 bin 400 ileti ile en yakın rakibi ise Çarşamba akşamı ilk bölümü ile ekrana gelen Çöp Adam dizisinin tekrarı oldu. 13 bin 700 ileti ile Çöp Adam ikinci sırada yer alırken Camdaki Kız 3 bin 400 paylaşıma ve Aldatmak da bin 600 paylaşıma konu oldu. Bu oranlara bakıldığında Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin, Perşembe akşamları reytinglere olmasa da sosyal medyaya damgasını vurduğu net bir şekilde görülmekte…