Ana sayfa Sosyal Medya Yargı dizisinden gelen bebek haberi, izleyiciyi sevindirmedi, üzdü!

Yargı dizisinden gelen bebek haberi, izleyiciyi sevindirmedi, üzdü!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisi, iki haftalık sezon arasının ardından Pazar akşamı 50. bölümüyle döndü. Diziyi merakla bekleyen izleyiciler, 49. bölümde Ceylin’in elinde boşanma dilekçesi ile Ilgaz’ın odasından çıkmasının ardından ‘gerçekten boşanacaklar mı?’ sorusunu sormaya başlamıştı.

Bir kısım izleyiciler, Ceylin’in yüzündeki belli belirsiz rahatlama, gülümseme ifadesi olduğu ve Ilgaz’ın dilekçeyi imzalamadığı, boşanmayı istemediği görüşündeydi. Bu yöndeki tahminler ne yazık ki tutmadı! İki taraf da boşanma dilekçesini imzaladı ama Ceylin mahkemeye gecikince boşanamadılar. Bu arada Yargı’da Ceylin ve Ilgaz’ın ikinci kez boşanma aşamasına gelindiğinde herkes bir başka sorunun peşine düşmüştü!

Ceylin’in gebelik testinde gördüğü çift çizgi ile birlikte “Kesin Ceylin hamile ve boşanmaktan vazgeçecek!” düşüncesiyle yeni bölümü heyecanla izlemeye başladı. Bu sahne yayınlandığında ise durumun çok başka olduğu ortaya çıktı! Senarist Sema Ergenekon, yine ters köşe yapmıştı!

Yargı dizisinden gelen bebek haberi, izleyiciyi sevindirmedi, üzdü! 12

Hamile olan kişi Ceylin değil, Derya idi! Pars ile evlilik hazırlığında olan Derya’nın tuhaf halleri, duygusal durumları, midesinin bulandığı sahnelerde izleyici, Ceylin’in değil, Derya’nın hamile olduğunu da anlamıştı zaten! Ancak yine de bir ümitle o sahneyi beklemeye başladı!

Derya’nın hamilelik testine bakan Ceylin, çift çizgiyi görünce müjdeyi Derya’ya verdi ama o anlarda izleyici büyük hüsran yaşadı! Diziyi takip edenler, Ilgaz ve Ceylin’in ayrılma ihtimali karşısında zaten hüsran yaşarken bir de hamile olan kişinin Derya olduğunun ortaya çıkmasıyla hayal kırıklığına uğradılar!

Yargı dizisinden gelen bebek haberi, izleyiciyi sevindirmedi, üzdü! 13

Ilgaz ve Ceylin’in ayrılma düşüncesinden hiç hoşnut olmayan izleyiciler, bebek haberinin durumu değiştireceğini düşünüyordu ama olmadı! Üstelik Derya’nın da hamile olduğunu öğrenince çok korktuğunu söyleyip hıçkırıklara boğulması Ceylin’i de izleyiciyi de çok şaşırtan bir sahne oldu.

Bu yöndeki duygu ve düşüncelerini de sosyal medyada paylaşan izleyiciler, Ceylin’den bir hamilelik haberi alamamanın üzüntüsünü paylaştılar mesajlarında….

Yargı dizisinden gelen bebek haberi, izleyiciyi sevindirmedi, üzdü! 14

Yargı dizisinden gelen bebek haberi, izleyiciyi sevindirmedi, üzdü! 15

Yargı dizisinden gelen bebek haberi, izleyiciyi sevindirmedi, üzdü! 16

Yargı dizisinden gelen bebek haberi, izleyiciyi sevindirmedi, üzdü! 17