Ana sayfa Dizi Fragmanları Kızılcık Şerbeti dizisinde Ömer’in büyük sırrı, dengeleri çok değiştirecek

Kızılcık Şerbeti dizisinde Ömer’in büyük sırrı, dengeleri çok değiştirecek

tarafından ker_def

20 Ocak Cuma akşamı Kızılcık Şerbeti heyecan dolu 13. bölümüyle ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümüne Ömer karakterinin büyük sırrı damga vuracak. Doğa’nın, Fatih’i terk ederek annesinin yanına dönmesi her iki ailede de büyük çalkantılara neden olacaktır.

Pembe ve Abdullah bu terk edişi önceleri geçici olarak düşünüp çok dert etmeseler de zaman geçip bir barışma olmayınca duruma el atmak gereği duyarlar. Ancak onların çabaları da pek etkili olmayacaktır. Doğa üzgün ama kararlıdır. Alev’in kaza geçiren çocuğun kardeşlerini sünnet ettirmesi olayına dahil olan Abdullah yine farkını ortaya koyacak, yaklaşımı Alev’i her zamanki gibi etkileyecektir.

Nursema ve Umut arasındaki yanlış anlaşmadan kaynaklanan sorunlar Alev’in yardımıyla çözülecektir. Nilay ve Mustafa’nın tekne almak için giriştiği olayları duyan Abdullah çok sinirlenecek, baba oğul arası hiç olmadığı kadar açılacak, Mustafa hayatında ilk kez babasına tavır alacaktır.

Kıvılcım’ın kendinden iyice uzaklaştığını gören Ömer onunla bir araya gelmenin yolunu bulacak ve Kıvılcım’a hayatının sırrını söyleyecektir.

Show TV’de ekrana gelen, yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği Kızılcık Şerbeti’nin oyuncu kadrosunda; Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman, Aliye Uzunatağan gibi birbirinden başarılı oyuncular yer alıyor.

“Kızılcık Şerbeti” yeni bölümüyle 20 Ocak Cuma saat 20.00’de Show TV’de!