Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisinden kimin ayrılacağının işaretleri o son bakışta saklıydı!

Yargı dizisinden kimin ayrılacağının işaretleri o son bakışta saklıydı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Yargı, Pazar akşamı 51. bölümüyle izleyenleri şaşırtan ve merak ettiren bir gelişmeye imza attı. Dizinin son sahnesinde yaşanan patlama sonrası, bir ya da iki kişinin diziden ayrılma olasılığı ortaya çıktı!

İzleyiciler şimdi sosyal medyada Pars’ın mı, yoksa Metin’in mi öldüğü üzerine tahminler yürütüyorlar. Pars karakterine Mehmet Yılmaz Ak ve Metin karakterine de Hüseyin Avni Danyal hayat veriyorlar. Dizinin ilk bölümünden beri oyunculuklarıyla da Yargı’nın izleyenlerinden övgüler alıyor iki oyuncu da. Her ikisi de ölmemiş, yaralanmış ve sağ kurtulmuş olabilir. İkisi de ölebilir ya da biri ölür diğeri kurtulur. İhtimaller bunlar. Ancak dizinin son bölümünde yaşanan bazı gelişmeler bir kişinin öldüğü izlenimini vermekte!

Yargı dizisinden kimin ayrılacağının işaretleri o son bakışta saklıydı! 12

Dikkatli izleyiciler, geçtiğimiz hafta Derya Savcı’nın hamile olduğunu öğrendikten sonra yaşadığı şok ve korkuya anlam verememişti. Bu hafta da Ceylin’in şaşkın bakışları altında Pars’a hala bebek beklediğini söylememesini tuhaf karşıladı. Üstelik çok korktuğunu söylemesi de ayrıca kafaları karıştırmıştı.

Derya, yaşadığı bu korkunun nedenini Ceylin’e ilk kez anlattı. Ölen eşi Erhan’la çocuğu olmasını çok istediğini, ancak olmadığını söyleyen Derya, bu durumu kabullendiğini ama daha sonra hamile kaldığını söyledi. Haberi verdiği gün yaşanan trajik olayı da anlattı Derya. Eşi Erhan’ı, baba olacağını söylediği gün, gözlerinin önünde taradıklarını anlattı.

Yargı dizisinden kimin ayrılacağının işaretleri o son bakışta saklıydı! 13

Gözyaşları içinde yaşadığı acı nedeniyle bebeğini de kaybettiğini söyleyen Derya, “Ondan kalan tek şeyi de koruyamadım. Beceremedim Ceylin. O yüzden yapamam. Gücüm kalmadı artık çok yorgunum. Tekrar aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum. Tekrar kaldıramam” diyerek aynı şeyleri yaşamaktan korktuğunu belirtti.

Daha sonra Emniyet önünde Ceylin’le konuşan ve ondan Ilgaz’a gelen tehdit telefonunu ciddiye almadığı için özür dileyen Pars’ın bölüm boyunca son derece neşeli tavırları, olumlu hali dikkat çekiciydi. Ceylin’i bir ara dışarıya götüren Pars, Ilgaz’ın aracının yanında onunla konuşurken, izleyici de nefesini tuttu!

Yargı dizisinden kimin ayrılacağının işaretleri o son bakışta saklıydı! 14

Araçtaki bombanın patlamak üzere olduğu o anlarda Pars, daha sonra Metin amir ile konuşmak istedi ve onu yanına çağırdı. Bu kez aracın yanında ikisi konuşmaya başladılar. Bu arada bahçenin diğer köşesinde Derya da Pars’a baba olacağı haberini vermek üzere olduğunu anlattı Ceylin’e. Ceylin ve Derya, aracın yanından yürüyen Pars ve Metin’e bakmaktaydılar.

Yargı dizisinden kimin ayrılacağının işaretleri o son bakışta saklıydı! 15

Bu anlarda Pars’ın sanki son bir kezmiş gibi dönüp Derya’ya bakması ve gülümsemesi, adeta izleyiciye veda eder gibiydi! Tüm bu işaretler, Pars’ın bu patlamadan sağ kurtulamayacağının işaretleri aslında. Fakat yine de senarist Sema Ergenekon’un bir ters köşe yapma ihtimali de yüksek!

Yargı dizisinden kimin ayrılacağının işaretleri o son bakışta saklıydı! 16

Ilgaz’ın camdan Pars ve Metin amire bakışı da son kez babasına bakışı olabilir! Tahminler çok ancak Pars’ın ölmüş olma ihtimali, Derya’nın anlattıkları, Pars’ın tavırları, aracın yanına bir Ceylin’i, bir Metin amiri bilmeden götürmesi, son bir kez Derya’ya dönüp bakıp gülümsemesi Pars’ın ölmüş olma ihtimalini kuvvetlendirmekte!

Bu arada neler olduğunu merakla bekleyen izleyicilere Yargı dizisinin resmi sosyal medya hesaplarından “Pars ve Metin’e ne oldu?” notuyla aşağıdaki paylaşım yapıldı.

Yargı dizisinden kimin ayrılacağının işaretleri o son bakışta saklıydı! 17