Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’in Suudi Arabistan’da giydiği elbiseye hayranları bayıldı!

Demet Özdemir’in Suudi Arabistan’da giydiği elbiseye hayranları bayıldı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Şu sıralar Adım Farah dizisiyle ekrana dönmesi heyecanla bekleniyor Demet Özdemir’in. Hayranları, en son Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde oynayan Demet Özdemir’i, televizyon dizisinde görmek için merakla bekliyordu. Fox TV’nin yeni dizisinde Engin Akyürek ile izleyici karşısına gelmeye hazırlanıyor oyuncu.

Son dönemde ekranda olmasa da dijital platform için yapılan işleriyle ön plana çıktı Demet Özdemir. Geçtiğimiz yıl Netflix’te yayınlanan Aşk Taktikleri filmi, yurtdışında da ilgi gördü. Daha sonra Disney Plus ile anlaşan oyuncu, Dünyayla Benim Aramda dizisinde rol aldı.

Yeni dizisinin çekimlerinin başlaması ile birlikte Demet Özdemir’in yeni rolü de merakla bekleniyor. Arjantin dizisinden uyarlanacak olan Adım Farah’ta, başka bir ülkede oğlunun hastalığı için çare arayan ve bu sırada mafyanın temizlik işlerini yapmak zorunda kalan bir kadına hayat verecek Demet Özdemir.

Engin Akyürek ile ekran partnerliği heyecanla beklenirken, iki oyuncu geçtiğimiz günlerde Suudi Arabistan’da düzenlenen Jow Awards Ödül Töreni’ne katıldılar. İlk kez bir ödül törenine birlikte katılan ve henüz dizileri yayınlamadan iki oyuncunun beraber ülkeye gitmesi, oradaki hayranlarını coşturan anlara neden oldu.

İki oyuncu da dizileriyle pek çok hayran edindikleri ülkede çığlıklarla karşılandılar! Tören alanına geldikleri araçtan inerken, hayranları da oyuncuları görünce heyecanla bağırmaya başlıyorlar videoda. Bu arada bu büyük ilginin yanında Demet Özdemir’in geceye son derece özenli bir şekilde hazırlandığı da hem görüntülerde hem de yaptığı paylaşımlarda görülmekte.

Oyuncu, uzun, kabarık ve yırtmaçlı etekli elbisesi ile göz kamaştırdı. Cesur dekoltesi ile görüldüğü gecede, Engin Akyürek ile şık ve uyumlu kıyafetleriyle Adım Farah dizisi öncesinde çok özel görüntüler verdiler.

Demet Özdemir, onur konuğu oldukları eceye Züleyha Kuru’nun tasarımı olan askılı, saten elbisesi ile geldi. Hemen her abiye kıyafetinde cep detayına dikkat ettiğini, kendisini yakından takip eden hayranları da biliyor artık. Bu kıyafetinde de cepleri unutulmamıştı…

Demet Özdemir'in Suudi Arabistan'da giydiği elbiseye hayranları bayıldı! 10

Engin Öztürk’ün de siyah ceket, pantolon ve kravatıyla, Demet Özdemir ile uyum yakaladığı gecede oyunculara ilgi de çok büyüktü.

Demet Özdemir'in Suudi Arabistan'da giydiği elbiseye hayranları bayıldı! 11

Demet Özdemir’in kıyafetini en az hayranları kadar çok sevdiği, ödül töreninden sonra yaptığı paylaşımlarla da görüldü. Oyuncu, aynı kıyafetle çekilmiş pek çok pozunu, instagram hesabından paylaştı…

Demet Özdemir'in Suudi Arabistan'da giydiği elbiseye hayranları bayıldı! 12

Özdemir’in hayranları, kıyafetine bayıldıklarını ve çok yakıştığını, özellikle üst kısmındaki iki ayrı askı detayını da çok beğendiklerini ifade ettiler yorumlarında. Bu arada Demet Özdemir’in kıyafetin altına giydiği oldukça yüksek topuklu ayakkabıları da ayrıca dikkat çekti!

Demet Özdemir'in Suudi Arabistan'da giydiği elbiseye hayranları bayıldı! 13