Ana sayfa Sosyal Medya Yargı dizisine erken veda eden Ece Yüksel’den Sema Ergenekon övgüsü!

Yargı dizisine erken veda eden Ece Yüksel’den Sema Ergenekon övgüsü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları yayınlanan Yargı dizisinin kilit ismi olan İnci karakteri, hikayede çok kısa süre kaldı ama yaşanan her şey de bu karakterin ölümü ile ilişkili… İnci Erguvan karakterini canlandıran Ece Yüksel, dizide sıklıkla hakkında bahsedilen ama az sahnede yer alan bir isim oldu.

Yargı dizisi ilk sezonun sonuna doğru adım adım gidiyor. 34. bölümü ile birlikte 22 Mayıs’ta sezon finali yapacak olan dizi, yaz arası verecek. Bu sezonun en iyi çıkış yapan dizisi olarak büyük başarı kazanan Yargı, pazar akşamları milyonları ekran başına topluyor.

İnci karakteri ile hikayenin kilit noktasında yer alan Ece Yüksel de katıldığı bir etkinlikte diziden övgü dolu sözlerle bahsetti. Oyuncu, “Baştan bildiğim bir şeydi” diyerek hikayeden erken ayrılacağının farkında olduğunu belirtti.

Yargı dizisine erken veda eden Ece Yüksel'den Sema Ergenekon övgüsü! 7

Diziye severek dahil olduğunun altını çizen Ece Yüksel, “Severek takip etmeye çalışıyorum. Reytingleri çok iyi gidiyor. Senaryosu hiç düşmedi. Bu heyecan nasıl bu kadar dorukta kalıyor gerçekten. Sema hanıma tebriklerimi yolluyorum” diye konuştu.

Senaryoyu yazan Sema Ergenekon’un 2 yıllık bir çabasının sonucu olan Yargı dizisi, Adalet Sarayı’ndaki davalar izlenerek ve oradaki gözlemlere dayanılarak oluşturuldu. Bu nedenle de hikayede heyecanın hiç bitmemesinin nedeni, yoğun bir çalışmanın ürünü olması.

Ece Yüksel, Yargı dizisinde tekrar kendisine iş düşerse severek sete gideceğini ve karakteri de çok sevdiğini anlattı. Oyuncu, “Merak uyandırak ve odakta olan bir şeydi. Ben memnundum karakterimdem. Tekrar flashback olursa seve seve dönerim.”

Şu anda anlaştığı bir proje olmadığını belirten Ece Yüksel, yeni proje için görüşmelerinin devam ettiğini söyledi.