Ana sayfa Dizi Haberleri Annenin Sırrıdır Çocuk dizisiyle ilgili tahminler doğru çıktı, umut ışığı belirdi!

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisiyle ilgili tahminler doğru çıktı, umut ışığı belirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranında yayınlanmakta olan Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin ilk iki bölümde çok düşük reytingler alması izleyenleri bir hayli üzmüştü. Kanalın bu durumda diziyi uzun süre devam ettirmek istemeyeceği yorumları da yapılmaya başlanmıştı.

İrem Helvacıoğlu, Engin Öztürk, Selin Yeninci ve Olgun Toker’in başrollerinde yer aldığı dizinin üçüncü bölümünde reytinglerde yaşanan yükseliş herkesi memnun etti. Dizi tüm kategorilerde yükseliş sergilerken, tüm kişiler ve ABC1 gruplarında ortalamaya yaklaşan reytingleri ile umut ışığı yaktı…

Özellikle Selin Yeninci’nin çok başarılı performansı ile alkışı hak ettiği dizinin hikayesi geliştikçe diziye olan ilginin artacağına yönelik yorumlar sosyal medyada yer almıştı. Birçok izleyicinin düşündüğü gibi etkili bir dram işi olan Annenin Sırrıdır Çocuk’un bölümleri yayınlandıkça dizi daha çok kişi tarafından fark ediliyor.

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisiyle ilgili tahminler doğru çıktı, umut ışığı belirdi! 7

Türkiye’de özellikle Ramazan ayı itibari ile bütün dizilerin izlenme oranlarında düşüş yaşanıyor. En iyi diziler bile izleyici kaybı ile karşı karşıya kaldı. Annenin Sırrıdır Çocuk da bu anlamda pek de akıllıca olmayan bir dönemde yayına başlatıldı. Bunun da etkisi ile ilk iki bölümde gelen düşük reytingler herkesi şoke etti.

Çok iyi bir hikayesi olması ve çok iyi oyuncuların bulunması diziyi öne çıkartır ve büyük başarılar kazanır diye düşünenler yanıldı. Ancak üçüncü bölüm itibari ile reytinglerdeki yükseliş umutların artmasını sağladı.

20 Nisan çarşamba akşamı yayınlanan 3. bölümü ile tüm kişiler ve ABC1 gruplarında 4’lü reytinglere yaklaşan ve sıralamada beşincilikler elde eden dizi için bu durum bir başarı olarak değerlendirilebilir.

AB grubunda hala düşük gelen reytingler ile dokuzunculuk elde edilmiş olsa da diğer iki kategorideki ciddi yükselişin Ramazan ayının bitmesiyle beraber sürmesi bekleniyor…

Dizi hayranları 27 Nisan Çarşamba akşamı yayınlanacak olan 4. bölümü heyecanla beklemeye başladı. Hem reytinglerin yükselmesi hem de hikayenin ilginç bir noktaya doğru ilerlemesi heyecanı artıran unsurlar oldu.