Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kız bebek bekleyen Demet Evgar birçok ünlü gibi yapmadı, gerçeği saklamadı!

Kız bebek bekleyen Demet Evgar birçok ünlü gibi yapmadı, gerçeği saklamadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Demet Evgar, son dönemde hamileliği ile gündemdeydi… Geçen sezon Alev Alev isimli Show TV dizisinde başrolde yer alan oyuncu, ayrıca 41. İstanbul Film Festivali’nde jüri üyesi olarak yer aldı. Genç isimlerin sinemaya verdiği emeğin önemine işaret eden oyuncu, uzun zaman sonra festivalin herkese iyi geldiğini söyledi.

Pandemi sürecinde yaşanan sıkıntıların ardından uzun zaman sonra birlikte film izlemenin herkese iyi geldiğini belirten oyuncu, “Yeni yönetmenlerle, yeni yeteneklerle tanışmak da çok iyiydi. Uzun bir ara olduğu için herkes kıymetini daha çok biliyor” dedi.

Yeni sinemaya başlayanları başarı dileklerinde bulunan Demet Evgar, jüri üyesi olarak adaletli olmak için ellerinden geleni yaptıklarını ifade etti. “Ben çocuk yapım atölyesindeyim. Çok zevkli. Onun tadını çıkartıyorum” diye konuşan Demet Evgar, isim konusunda ise düşünme aşamasında olduklarını ama bir ismin de öne çıktığını belirtti.

Kız bebek bekleyen Demet Evgar birçok ünlü gibi yapmadı, gerçeği saklamadı! 7

Demet Evgar, “Düşündüğümüz bir kaç isim var. Söylendi zaten, Mavi olacak galiba” diye konuştu.

Birleşmiş Milletler Kadın Birimi Türkiye Ofisi’nin ‘İyi Niyet Elçisi’ olarak seçtiği Demet Evgar, 4 ayı geçen hamilelik sürecinde bir hayli heyecanlı görünüyor. Kız bebek bekleyen oyuncu, Mavi isminin öne çıktığını ifade ederek benzer durumlarda çocuklarına verecekleri ismi saklayan birçok ünlüden farklı davranmış oldu.

Levent Babataş ile kızlarının doğumunu bekleyen Demet Evgar, neşeli haliyle de dikkatlerden kaçmadı.