Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisinin büyük başarısı! Ünü Türkiye sınırlarını aştı!

Yargı dizisinin büyük başarısı! Ünü Türkiye sınırlarını aştı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekrana geldiği ilk günden beri büyük bir ilgiyle izleniyor Yargı dizisi. Hukuk temalı diziler arasında en çok konuşulan yapım olarak Kanal D’nin de yüz akı projelerinden birisi. Başrollerde oynayan Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun başarılı oyunculukları ve ekran partneri olarak da beğeni toplamasıyla dizi, her hafta reyting listelerinde ilk sıralarda yer alıyor.

Ali Bilgin’in yönetmenliğini yaptığı, Sema Ergenekon’un güçlü kalemiyle senaryosunu yazdığı Yargı, Ay Yapım’ın çok konuşulan dizilerinden birisi. Hikayesi ve oyunculukları ile beğeni toplayan dizi, 29 bölümdür ekranda.

Şu ana kadar heyecanı hiç düşürmeyen Yargı dizisinde sorular hızla yanıtını bulurken, yepyeni olaylar ve beklenmeyen gelişmeler de diziyi izleyenleri her hafta başka bir meraka sürüklemekte. Dizideki adli olayların yanı sıra Pınar Deniz’in hayat verdiği Ceylin ve Kaan Urgancıoğlu’nun oynadığı Ilgaz’ın aşkı da izleyicinin heyecanını arttıran bir başka tarafı yapımın.

Yayınlandığı günden beri pek çok farklı kurum, kuruluş ve üniversitelerden de bol bol ödüller alıyor Yargı dizisi. Oyuncuları, tüm ekibi ve izleyicisini de gururlandıran Yargı dizisi, şimdi de ülke dışındaki başarılarıyla adından söz ettirmekte…

Yargı dizisinin büyük başarısı! Ünü Türkiye sınırlarını aştı! 8

Türkiye’deki yolculuğunu büyük bir başarı ile sürdüren dizinin ünü, ülke sınırlarının da dışına taştı çoktan! Bugüne kadar 9 ülkeye satılan dizinin son olarak İspanya’da gösterilmeye başlandığı duyuruldu.

Yargı dizisinin sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

“Family Secrets adıyla Porto Riko, ABD, İspanya, Şili, MENA, İsrail, Kıbrıs, Romanya ve Gürcistan’dan sonra Yunanistan’da da seyirci ile buluşuyor.”

Yargı dizisinin büyük başarısı! Ünü Türkiye sınırlarını aştı! 9

Bu güzel haberle birlikte Yargı dizisi izleyicisi, ilk günden beri büyük bir merakla takip ettikleri dizileriyle bir başka gurur daha duydular. Hem oyunculukları hem de hikayesi ile izleyicinin nefesini kesen sahnelere imza atan Yargı, sezonun da en hızlı çıkışını yapan yapım oldu…

Pazar akşamları yayınlanan dizi, en yakın rakibi Teşkilat’ın tahtını elinden alırken, zaman zaman tv8’in Survivor All Star programı ile birincilikte yarışmakta…