Ana sayfa Sosyal Medya İşte Öykü Karayel’in annesi ve ikizi…

İşte Öykü Karayel’in annesi ve ikizi…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Şu sıralar Star TV’nin sevilen dizisi Kaderimin Oyunu ile ekranlara geliyor güzel oyuncu Öykü Karayel. Müzisyen Can Bonomo ile 2018 yılında evlenen Öykü Karayel, geçtiğimiz yıl Nisan ayında oğulları Roman Bonomo’yu dünyaya getirmişti.

Mutlu evlilikleri ile dikkatleri çeken çift, çocuklarını nadiren de olsa instagram’da gösteriyor. Ancak yüzünü göstermemeye de ayrıca dikkat ediyorlar. Öykü Karayel ve Can Bonomo’nun bu konudaki hassasiyeti, zaman zaman magazincilerle de aralarında gerginliğe yol açıyor.

Kaderimin Oyunu dizisinde oyunculuğu ile beğeni toplayan Öykü Karayel, Sarp Apak ve Akın Akınözü ile başrolde yer alıyor. Karayel’i yakından takip edenler, bir ikizi olduğunu da biliyor.

Kimi zaman benzerlikleriyle herkesi şaşırtan kardeşlerden hangisinin Ezgi Karayel, hangisinin Öykü Karayel olduğunu anlamak da zorlaşıyor.

Öykü Karayel, son olarak annesinin doğum günü nedeniyle kız kardeşi ve annesi ile bir pozlarını paylaştı. Oyuncu, instagram’daki paylaşımına ‘Happy Birthday Moooom’ notunu düştü…

İşte Öykü Karayel’in annesi ve ikizi Ezgi Karayel…

İşte Öykü Karayel'in annesi ve ikizi... 7