Ana sayfa Sosyal Medya Yargı dizisinin Hakime hanımı Başak Gümülcinelioğlu’ndan şarkı albümü ve konser müjdesi

Yargı dizisinin Hakime hanımı Başak Gümülcinelioğlu’ndan şarkı albümü ve konser müjdesi

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başak Gümülcinelioğlu, Kanal D’nin güçlü konusu ve sağlam kadrosuyla yeni sezondaki en iddialı yapımlarından biri olan Yargı dizisinde performansıyla başroller Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz kadar ön plana çıkmayı başaran bir isim oldu.

Başarılı oyuncunun Sen Çal Kapımı adlı dizide seslendirdiği, sözleri ve bestesi (Kaya Çandar ile birlikte) kendisine ait olan Sen Çal Kapımı adlı şarkı ile bir meziyeti daha ortaya çıkmış, hatta Başak Gümülcinelioğlu Number One Video Müzik Ödüllerinde “En İyi Dizi Müziği” ödülüne layık görülmüştü.

Ekim ayında Turkcell Vadi Açıkhava sahnesinde gerçekleşen Murathan Mungan Şarkıları konserinde sahne alan Başak Gümülcinelioğlu, sesi ve duru güzelliğiyle izleyenleri büyülemiş, Sezen Aksu’nun seslendirdiği Sevgili şarkısını yorumlayan oyuncu performansıyla beğeni toplamıştı.

Yargı dizisinin Hakime hanımı Başak Gümülcinelioğlu’ndan şarkı albümü ve konser müjdesi 7

Moda ile de yakından ilgili olan güzel oyuncu, geçtiğimiz akşam düzenlenen Cengiz Aktürk’ün ilk defilesini önlerden izleyen isimler arasındaydı. Başak Gümülcinelioğlu defile çıkışında merak edilen soruları cevapladı.

Şarkı söylediği hatırlatılarak ileriki zamanlar için düet planının olup olmadığı sorulan güzel oyuncu, zaman zaman düetler yaptığını söyleyerek, konser programları için hazırlıklarının sürdüğünü, Murathan Mungan Şarkıları ile çok güzel tepkiler aldığını, yakın zamanda yine öyle bir konser olacağını dile getirdi. Ayrıca 4-5 parçadan oluşan bir albüm hazırlığında da olduğunu ifade eden Başak Gümülcinelioğlu, içlerinden birinin düet olacağını söyledi.