Ana sayfa Sosyal Medya Poyraz Karayel dizisindeki ‘Sinan’ karakteriyle gönülleri fetheden Ata Berk Mutlu büyüdü!..

Poyraz Karayel dizisindeki ‘Sinan’ karakteriyle gönülleri fetheden Ata Berk Mutlu büyüdü!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- 2015-2017 yılları arasında Kanal D’de yayınlanan Poyraz Karayel dizisi o dönem büyük ses getirmişti.

Baş rollerini Burçin Terzioğlu ile İlker Kaleli’nin paylaştığı dizide, en az baş rol oyuncuları kadar ilgi çeken bir isim daha vardı. Dizide İlker Kaleli’nin oğlunu canlandıran küçük oyuncu Ata Berk Mutlu.

2005 doğumlu küçük oyuncu, Poraz Karayel dizisinde rol aldığı sıralarda 10 yaşındaydı. Ata Berk Mutlu, canlandırdığı ‘Sinan’ karakteriyle gönülleri fethetmişti.

Ataberk Mutlu büyüdü, genç bir erkek oldu. Oyuncu şimdilerde 17 yaşında, Mutlu’nun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımları görenler oyuncuyu tanımakta güçlük çekiyor.

Poyraz Karayel dizisindeki 'Sinan' karakteriyle gönülleri fetheden Ata Berk Mutlu büyüdü!.. 7

Oyuncunun yeni yılın ilk günlerinde instagram hesabından yaptığı paylaşıma takipçileri tarafından,  ‘Ne kadar büyümüşsün’ şeklinde pek çok yorum yapıldı.

Çocuk yıldız, değişimiyle sosyal medyada gündem oldu. Çocukluğu ekranlarda geçse de son yıllarda ekrandan uzak duran oyuncu son olarak Şevkat Yerimdar’da ‘Emrecan’ olarak ekran karşısına çıktı.

Ata Berk Mutlu okulda birçok tiyatro sahne oyunu etkinliklerine katılmış, ilk sahne tecrübesini de Fransız yazar ve pilot Saint-Exupery’in dünyaca ünlü hikâyesi Küçük Prens oyunu ile gerçekleştirmişti. Oyuncu şimdilerde ailesiyle sakin bir hayat sürüyor.