Ana sayfa Dizi Fragmanları Toplumun kanayan yarası çocuk gelinlere dikkat çekecek Adı Sevgi, izleyiciyi hem ağlatacak hem de umut verecek!

Toplumun kanayan yarası çocuk gelinlere dikkat çekecek Adı Sevgi, izleyiciyi hem ağlatacak hem de umut verecek!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türkiye’de toplumun kanayan yaralarından biri de çocuk gelinler. Çocuk yaşta evlendirilen ve okuma hakkı elinden alınan bir kız çocuğunun hikayesini anlatan Adı Sevgi isimli dizi çok yakında ATV ekranlarında yayınlanacak ve izleyiciyi gözyaşına boğacak. Ama bir yandan da umut verecek.

Adı ilk önce Okul Yolunda olarak duyurulan ancak daha sonra Adı Sevgi olarak değiştirilen dizi çok yakında ATV ekranında izleyiciyle buluşacak. Oyuncu kadrosu tamamlanan, çekimlerine başlanan dizinin yayın tarihi henüz açıklanmadı.

Adı Sevgi dizisinin ilk fragmanı ise kısa süre önce paylaşıldı. Dizinin tanıtımında gelinlik giymiş bir lise öğrencisini görüyoruz. Matematik birincisi olan genç kız doktor olmayı hayal ederken okuldan alınarak yaşlı bir adamla evlendiriliyor.

Bu sahnesiyle izleyiciyi gözyaşına boğmaya hazırlandığı anlaşılan Adı Sevgi dizisi aynı zamanda umut da verecek. Dizinin hikayesi şimdiden büyük merak uyandırdı. Türk toplumunun en büyük sorunlarından biri olan çocuk gelinlere dikkat çekmesiyle Adı Sevgi dizisinin büyük ilgi görmesi bekleniyor.

Senaryosunu Filiz Alpgezmen’in yazdığı, yönetmen koltuğunda Sadullah Celen’in oturacağı dizinin yapımcılığını Koliba Film üstleniyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Yunus Emre Yıldırımer, Gizem Güneş, Fatih Al, Nihan Büyükağaç, Hande Kaptan, Lara Domaç, Sıla Korkmaz, İlker Sami Kılıç, Ozan Güçlü gibi isimlerin yanı sıra Cenk Hakan Köksal, Oktay Korunan, Ece Koroğlu ve Serpil Gül de yer alıyor.

Hem tecrübeli isimleri hem de genç oyuncuları ile dikkat çeken Okul Yolunda’nın Şubat-Mart aylarında izleyicilerle buluşması bekleniyor.