Ana sayfa Sosyal Medya Emanet’in güzel oyuncusu Sıla Türkoğlu’na hayranlarından göz yaşartan hediye!

Emanet’in güzel oyuncusu Sıla Türkoğlu’na hayranlarından göz yaşartan hediye!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal 7’nin günlük dizisi Emanet’in başrol oyuncusu Sıla Türkoğlu, çok büyük bir hayran kitlesine sahip. Hayranları, güzel oyuncuya doğum gününde öyle anlamlı bir hediye sundu ki herkesin gözleri yaşardı.

Bugün, yani 18 Nisan Pazartesi günü Emanet dizisinin güzel oyuncusu Sıla Türkoğlu’nun doğum günü. Başarılı oyuncu henüz 23 yaşında ama kariyerinde başarıyla ilerlemeye devam ediyor. Başrollerini Halil İbrahim Ceyhan’la paylaştığı Emanet dizisiyle Sıla Türkoğlu sadece Türkiye’de değil yurt dışında da hatırı sayılır bir hayran kitlesine sahip.

Doğum gününde hayranları Sıla Türkoğlu’nu unutmadı ve onun için çok güzel bir doğum günü hediyesi hazırladı. Hediye Sıla Türkoğlu ve Halil İbrahim Ceyhan’ın fan hesabından duyuruldu. Hayranları Sıla Türkoğlu’nun doğum gününde onun adına Kahramanmaraş’taki bir ana okuluna sınıf yaptırdı.

Sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda şöyle denildi: “Sıla Türkoğlu’nun doğum günü sebebiyle K.Maraş Pazarcık Salmanlı İlkokulu’na Sıla Türkoğlu Anasınıfı yaptırılmıştır. Çocuklarımızın aydınlık geleceği için atılan bu adımda güzel oyuncumuzun adına bir sınıfa vesile olan herkese sonsuz teşekkür ederiz.”

Hayranlarının bu hediyesi herkesi çok duygulandırdı. Sosyal medyada yapılan paylaşımlarda hediyenin ne kadar anlamlı olduğuna dikkat çekilerek Sıla Türkoğlu’nun hayranlarına teşekkür edildi.

Emanet’in güzel oyuncusu Sıla Türkoğlu’na hayranlarından göz yaşartan hediye! 7

İki sezondur devam eden Kanal 7’nin Emanet dizisi başrol oyuncularının adeta hayatını değiştiren bir proje oldu. Dizinin yurt dışında, özellikle Latin Amerika ülkelerinde yayınlanması ikilinin uluslararası alanda dikkat çekmesini sağladı. Sosyal medyadan yapılan paylaşımlara bakılırsa hem Sıla Türkoğlu hem de Halil İbrahim Ceyhan, hayatlarını değiştiren bir yapımda yer almanın şansını yaşıyor.

Eylül 2020’den bu yana ekrana gelen Emanet dizisi özellikle yurt dışında çok büyük bir hayran kitlesine sahip. Emanet dizisi ikinci sezonuyla Kanal 7’de ekrana gelmeye devam ediyor.