Ana sayfa Sosyal Medya Yargı dizisinin Seda’sı gitti mi? Gerçek sosyal medya paylaşımlarıyla ortaya çıktı…

Yargı dizisinin Seda’sı gitti mi? Gerçek sosyal medya paylaşımlarıyla ortaya çıktı…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Pazar akşamları Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisinden geçtiğimiz hafta bir karakterin gidişine tanık oldu izleyici. Her rol aldığı yapımda oyunculuğundan söz ettiren Nergis Öztürk, diziye Engin Tilmen’in teyzesi, Laçin’in kız kardeşi rolüyle katılmıştı. Avukat Seda, yeğeninin avukatı olarak diziye geldi, ancak beklenmeyen bir şekilde gitti!

Fakat bu gidiş, diziyi takip edenleri hayli şaşırttı! Zira Nergis Öztürk gibi güçlü bir oyuncunun diziden ayrılması, kimsenin içine sinmedi. Ancak olayların akışı ile Seda, tam olarak derinliğine inilemeyen bir karakter şeklinde havada kaldı adeta!

Bir ara izleyici onun, Mehmet Yılmaz Ak’ın hayat verdiği Pars Savcı ile sevgili olabileceği tahminlerini yapmıştı. Zira aralarında geçen kimi atışmalar ‘yeni bir aşk mı doğuyor?’ yorumlarını yaptırmıştı. Fakat beklenen olmadığı gibi, ortaya bir de Savcı Derya çıktı! İzleyici, Şükran Ovalı’nın oynadığı Derya ile Pars’ı daha çok yakıştırdı.

Yargı dizisinin Seda'sı gitti mi? Gerçek sosyal medya paylaşımlarıyla ortaya çıktı... 1

Derya’nın ortaya çıkmasından ve daha olası bir aşk görülmesinden midir bilinmez ancak senarist Sema Ergenekon, büyük bir sürpriz yaparak Seda’yı evine, İzmir’e gönderdi. Merdan’ın tehdit ettiği Seda, kendisinin de Yekta ile aralarındaki illegal durumları bildiğini söyleyerek tehdit etmesiyle bu cendereden kurtuldu.

Seda, kızını arayıp İzmir’e döneceğini söyledi ve arabasına binip uzaklaştı. İzleyici bu gidişin bir dönüşü olacağını, bir şekilde Seda’nın ortaya çıkacağını düşündü ancak sosyal medyadan yapılan paylaşımlar, karakterin hikayedeki işinin bittiğini ortaya koydu!

Nergis Öztürk, diziden bir sahnenin fotoğrafıyla karakterine veda etti. Oyuncu,”SEDA. Kamera arkası ve önünde çalışan bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim. Sizinle çalışmak büyük keyifti” notunu düştü.

Yargı dizisinin Seda'sı gitti mi? Gerçek sosyal medya paylaşımlarıyla ortaya çıktı... 2

Bir başka paylaşım ise Yargı dizisinin senaristi Sema Ergenekon’dan geldi. Aynı zamanda okul arkadaşları oldukları da bu paylaşım ile ortaya çıktı. Ergenekon, Nergis Öztürk’e instagram hesabından şu sözlerle veda etti:

“Okul arkadaşım, yeteneğine duruşuna hayran olduğum. İlk kez kesişti yolumuz ama son değil. Kattığın her değer için emeğine sağlık.”

Yargı dizisinin Seda'sı gitti mi? Gerçek sosyal medya paylaşımlarıyla ortaya çıktı... 3

Kimi izleyiciler bu durumu eleştirdiler. Zira Nergis Öztürk’ün dizide tam olarak değerlendirilemediği görüşünü savundular. Bir izleyicinin “Nergis Öztürk’e haksızlık yapıldı kimse kusura bakmasın her şey ortada. Kadın haftalardır altı asla dolmayan Seda karakterini mükemmel bir şekilde elinden geldiğince oynamaya çalıştı” şeklindeki sözleri, pek çok eleştiriyi de özetliyor aslında…