Ana sayfa Dizi Haberleri Dünyayla Benim Aramda dizisinden sızın ilk bilgiler!

Dünyayla Benim Aramda dizisinden sızın ilk bilgiler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Disney Plus platformunda yayınlanacak olan Dünyayla Benim Aramda isimli dizi için sosyal medyada oluşan büyük heyecan dalgası her geçen gün daha da artıyor.

Demet Özdemir hayranları, oyuncunun yeniden setlere dönecek olmasından çok memnun. Ayrıca dizinin bir Disney Plus projesi olması ve yurt dışında da bu platform üzerinden izlenebilecek olması durumu da yabancı hayranları çok sevindirdi.

Yerli dizi hayranları televizyon dizilerinde görmek istese de Demet Özdemir, şimdilik dijital tarafta kalacak. Peki Dünyayla Benim Aramda isimli dizi hakkında hangi bilgiler sızdı…

Kerem Bürsin’in de başrolde adı geçtiği projede başrol erkek oyuncusu olarak Buğra Gülsoy ile anlaşma yapıldı…. Demet Özdemir’in dizide yer alması kesinleşirken, bir başka kadın başrol olarak da Hafsanur Sancaktutan ile anlaşma sağlandı.

Dizi yönetmen Hülya Gezer’e emanet edildi. Pınar Bulut senaryoyu yazıyor. Senaristin daha önce Mucize Doktor’u da yazdığını ve son olarak da Şahmaran isimli Netflix dizisinin senaryosunun da sahibi olduğunu belirtelim.

Mart ayı geldi ve çok yakın zaman içinde ekibin sette çalışmalara başladığı bilgisinin de ortaya çıkması bekleniyor.

Buğra Gülsoy dizinin kilit ismi olacak ve hikayede iki kadın arasında kalacak. Demet Özdemir ile Hafsanur Sancaktutan ikilisinin canlandıracağı karakterler merak edilirken, dördüncü başrol oyuncusu için de görüşmeler devam ediyor.

Dünyayla Benim Aramda, Disney Plus’un yaz aylarında başlatacağı Türkiye yayınlarının en önemli içeriklerinden birisi olarak öne çıkıyor.