Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisinin yeni dönemine Ulvi Kahyaoğlu damgasını vuracak!

Yargı dizisinin yeni dönemine Ulvi Kahyaoğlu damgasını vuracak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Üçüncü sezon için Yargı dizisinde hazırlıklar başladı. Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu sete döndüklerini fotoğraflar ile ortaya koyarken, senaryonun önemli değişikliklerle yenilendiğini de hazırlatalım.

Senarist Sema Ergenekon, çok sürprizli sahnelerle geride kalan 2 sezon boyunca önemli bir dinamizm yaratmıştı. Yargı dizisi hayranları hiç sıkılmadan 2 sezonluk süreçte farklı duygular yaşadı. Dizinin reytingleri de hep iyi geldi ve Pazar akşamları milyonlarca izleyici Yargı dizisi için ekran başına geçti.

Sema Ergenekon’un üçüncü sezonda da milyonlarca izleyiciyi etkileyecek bir hikaye düzeni oluşturduğu biliniyor. Bu yeni hikaye düzeninde yeni karakterler ile de tanışacaksınız.

Bu karakterlerden en dikkat çekeni ise genç savcı Efe karakterini canlandıracak olan Ulvi Kahyaoğlu olacak. 1995 yılında İzmir’de dünyaya gelen genç oyuncu, en önemli oyunculuk sınavını Benim Adım Melek isimli dram dizisiyle verdi.

2019 ile 2021 yılları arasında yayınlanan ve 66 bölüm süren Benim Adım Melek dizisi, duygu yoğunluğu çok yüksek ve çok geniş bir hayran kitlesine hitap eden bir dizi oldu.

Yargı dizisinin yeni dönemine Ulvi Kahyaoğlu damgasını vuracak! 7

Ulvi Kahyaoğlu da oyunculuk macerasının daha başlarında Kerem Yıldırım karakteri ile milyonlarca izleyiciyi etkilemeyi başardı. Bu dizide Mustafa Mert Koç ve Rabia Soytürk ile birlikte en çok konuşulan genç oyuncuların başında Ulvi Kayhaoğlu da geliyordu.

Elbet Bir Gün ve Tolzuyaka isimli dizilerle de dikkatleri çeken genç oyuncu, bu sefer de Yargı dizisiyle izleyicilerin dikkatini çekecek gibi gözüküyor.

Üçüncü sezon çalışmalarına başlanan Yargı dizisinde Savcı Efe karakterinin hikayede çok etkili bir şekilde yer alması bekleniyor.

Yönetmenliğini Ali Bilgin’in yaptığı dizi sadece ülkemizde değil, yurt dışında da ilgiyle takip edilen bir proje. Böyle önemli bir dram hikayesinde Ulvi Kayhaoğlu yeteneklerini ortaya koyma ve geniş bir izleyici kitlesini etkileme fırsatı elde etmiş oldu.

Şükran Ovalı, Yurdaer Okur gibi önemli isimlerin üçüncü sezonda olmayacağını, yeni karakterlerin öne çıkacağını belirtelim.

Son yıllarda tiyatro konusunda da kendisini gösteren Ulvi Kayhaoğlu, yeni savcı karakteri ile Yargı dizisinin üçüncü sezondaki büyük değişiminin en önemli noktalarından birisi olacak.

Zaman atlamasının yaşanacağı hikayenin nereye doğru gideceği ise yeni bölümlerin yayınlanması sonrasında anlaşılabilecek.