Ana sayfa Dizi Haberleri Birce Akalay yine toplumsal dokunuşları olan dizi projesiyle hayranlarını şaşırtacak!

Birce Akalay yine toplumsal dokunuşları olan dizi projesiyle hayranlarını şaşırtacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemin en çok konuşulan kadın oyuncularından olan Birce Akalay, yurt dışında da güçlü bir izleyici desteğine sahip. Ünlü oyuncunun yer aldığı projelere ilgi her zaman çok güçlü oluyor ve canlandırdığı karakterlerin etkisi de uzun süre akıllardan çıkmıyor.

Birce Akalay, geçtiğimiz yıl hem Mezarlık hem de Kuş Uçuşu dizilerinin Netflix’te yayınlanması ile çok konuşulmuş ve yurt dışındaki hayranları da her iki diziden de çok memnun kalmıştı. Netflix’te Kuş Uçuşu dizisinin ikinci ve üçüncü sezonlarının çekilmiş olması hayranları memnun ederken, Mezarlık dizisinin de yeni bir dizi konsepti içinde devam edeceğine yönelik bilgiler de geliyor.

Birce Akalay hayranlarının Kuş Uçuşu dizisinin ikinci ve üçüncü sezonunu heyecanla beklediği bir süreçte, yepyeni bir dizi projesi daha ortaya çıktı.

Ünlü oyuncunun başrolde Mert Fırat ile buluşacağı Bir Derdim Var isimli yeni televizyon dizisine hazırlandığına yönelik bilgiler basında yer aldı.

Hayranlarının büyük heyecan duyduğu yeni dizi projesi güçlü bir dram hikayesi olacak.

Kanal D için hazırlanan yeni dizinin yönetmenliğini Burak Müjdeci yapacak. Bir Derdim Var isimli dizi projesi bir grup gencin sarsıcı ve duygu yüklü hikayesi olarak öne çıkacak.

Dizinin hikayesinde psikiyatrist Nilüfer karakteri ile yer alacağı ortaya çıkan Birce Akalay için bu dizi yepyeni bir sınav niteliği de taşıyor.

Sosyal sorumluluk anlamında önemli adımlar atan Birce Akalay, bu sefer de gençlere dokunacak bir hikayenin içinde olarak yine mesaj vermeyi sürdürecek.

Gençleri topluma kazandırmak için savaşmakta olan Nilüfer karakterinin gizlediği sırları da Bir Derdim Var dizi projesini öne çıkartacak bir detay olacak.

Karanlık yanları da olan, topluma örnek olmaya da çalışacak Nilüfer karakterinde ünlü oyuncu yine yeteneklerini sergileme fırsatını bulacak.

Bir Derdim Var dizi projesinde; Engin Hepileri, Başak Gümülcinelioğlu, Ata Artman ve Ataberk Mutlu gibi isimlerle de anlaşıldığı yönünde bilgiler geliyor.