Ana sayfa Sosyal Medya Yargı ekibi yine yapacağını yaptı! Çarpıcı tanıtım sayesinde Yargı izleyicisi yeniden şaha kalktı!

Yargı ekibi yine yapacağını yaptı! Çarpıcı tanıtım sayesinde Yargı izleyicisi yeniden şaha kalktı!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D’nin bu sezon en iyi işi olan Yargı dizisi son zamanlarda hikaye iyice uzadığı gerekçesiyle izleyiciler tarafından yoğun eleştiri yağmuruna tutulmuştu. Ancak Yargı ekibi yine yapacağını yaptı. Öyle bir tanıtım hazırladı ki sıkıldığını söyleyen izleyicilerde bile heyecan zirveye ulaştı.

Senaryosu Sema Ergenekon tarafından kaleme alınan ve sezon başından bu yana pazar gecesi reytinglerinde zirvedeki Teşkilat’ın en azılı rakibi olan Yargı dizisi son günlerde bir hayli eleştiri yağmuruna tutulmuştu. İzleyici Ceylin’in fevri hareketlerine artık çok sinirlenirken Engin’in cinayeti davasında bir türlü ilerlenememesine çok sinirlenmişti.

Hatta öyle ki bazı izleyiciler diziyi bırakmış, kimileri de böyle giderse izlemeyi bırakacağını söylemişti. Oysa ilk bölümlerde İnci’nin katilinin Engin olduğunun hızlı bir şekilde ortaya çıkması Yargı’yı farklı bir dizi haline getirmişti. Hatta dizi katil ortaya çıkmasına rağmen heyecanından bir şey yitirmemişti.

Bu şikayetlerin ardından Yargı ekibi müthiş bir bölüm tanıtımı hazırladı. Dizinin sosyal medya hesabından paylaşılan tanıtımda “Büyük duruşmaya son 5 gün ⏳ Ceylin aklanacak mı?
Yekta bu kez hangi kozunu kullanacak? #Yargı Pazar akşamı saat 20.00’de @KanalD’de! Sakın kaçırma!” diye yazıldı.

Bugüne kadar görmediğimiz türdeki tanıtım izleyicilerde büyük bir heyecan yarattı. Herkes tanıtım üzerine çok “yükseldiğini” söylerken pazar gecesini iple çektiklerini belirtti. Bir izleyici tanıtımı Leonardo Di Vinci’nin Son Akşam Yemeği tablosuna benzetti.

Şimdi herkes pazar akşamı yayınlanacak yeni bölümde Ceylin’in aklanması ve gerçeklerin ortaya çıkması için bekliyor. Herkes Engin’in cinayet davasının artık çözümleneceğini umut ediyor.

Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun yer aldığı, Mehmet Yılmaz Ak, Uğur Polat, Hüseyin Avni Danyal, Cezmi Baskın, Nergis Öztürk gibi çok güçlü isimlerin eşlik ettiği Yargı dizisinde Engin’in katili bir türlü bulunamadı. En son tetikçi Niyazi’nin ortaya çıkması ancak gerçekler söylemeden intihar etmesi izleyiciyi çileden çıkarmıştı.

İzleyicilerin yeni tanıtımla ilgili yorumlarından bazılarını aşağıda görebilirsiniz.

Yargı ekibi yine yapacağını yaptı! Çarpıcı tanıtım sayesinde Yargı izleyicisi yeniden şaha kalktı! 9 Yargı ekibi yine yapacağını yaptı! Çarpıcı tanıtım sayesinde Yargı izleyicisi yeniden şaha kalktı! 10 Yargı ekibi yine yapacağını yaptı! Çarpıcı tanıtım sayesinde Yargı izleyicisi yeniden şaha kalktı! 11