Ana sayfa Sosyal Medya Unutulmaz dizi Adını Feriha Koydum’u yeniden gündeme getiren sürpriz buluşma!..

Unutulmaz dizi Adını Feriha Koydum’u yeniden gündeme getiren sürpriz buluşma!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay–  2011-2012 yıllarında Show TV’de yayınlanan Hazal Kaya ile Çağatay Ulusoy’un baş rollerinde yer aldığı Adını Feriha Koydum dizisi unutulmaz Türk dizileri arasına adını yazdırdı.

Bir döneme damga vuran Adını Feriha Koydum’un oyuncuları Hazal Kaya, Ceyda Ateş ve Melih Selçuk, 11 yıl sonra yeniden bir araya geldi.

Üç oyuncu bu anları sosyal medyadan takipçileriyle paylaştı. Dizide iki ezeli düşman karakteri canlandıran Hazal Kaya ve Ceyda Ateş’e buluşmada küçük çocukları da eşlik etti.

Adını Feriha Koydum dizisinde ‘Hande’yi oynayan Ceyda Ateş, ‘Feriha’yı canlandıran Hazal Kaya ve Feriha’nın abisini oynayan Melih Selçuk bu buluşma ile dizinin fanlarını da mest etti.

Unutulmaz dizi Adını Feriha Koydum'u yeniden gündeme getiren sürpriz buluşma!.. 8

Melih Selçuk, eski partnerleri ve onların çocuklarıyla verdiği pozu sosyal medya hesabından paylaşarak,  ‘Baya baya anne olmuşlar’ notunu düştü.

Ceyda Ateş de, ‘Sen de dayı oldun yandın ahhahaha neyse sende babalık serüvenine katılmalısın!’ yanıtıyla dikkat çekti.

Unutulmaz dizi Adını Feriha Koydum'u yeniden gündeme getiren sürpriz buluşma!.. 9

2018 yılında iş insanı Buğra Toplusoy ile evlenen ve yıllardır Miami’de yaşayan Ceyda Ateş’in bu evlilikten bir kızı var. Oyuncu Türkiye’ye gelir gelmez eski rol arkadaşları ile buluştu.

Buluşmaya Hazal Kaya’nın oğlu Fikret Ali’de eşlik etti. İki ünlü oyuncunun çocuklarının da kaynaştığı buluşmadan paylaşılan kareler, Adını Feriha Koydum dizisinin finalinin üzerinden yıllar geçmesine rağmen oyuncularının dostluklarının devam ettiğinin göstergesi oldu.