Ana sayfa Dizi Haberleri Başrolünde Kıvanç Tatlıtuğ’un olacağı söylenen Kral Kaybederse’nin kadın oyuncusu kim olacak?

Başrolünde Kıvanç Tatlıtuğ’un olacağı söylenen Kral Kaybederse’nin kadın oyuncusu kim olacak?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son günlerin en çok konuşulan konularından biri de Kral Kaybederse dizisiyle Kıvanç Tatlıtu’un yeniden ulusal kanala geri dönüp dönmeyeceği. Star TV’de yayınlanacak olan ve çok çarpıcı bir hikayeye sahip Kral Kaybederse’nin kadın oyuncusu için de birkaç adayın ismi geçiyor.

Masumlar Apartmanı, Camdaki Kız, Doğduğun Ev Kaderindir gibi çok çarpıcı dizilerin yaratıcısı Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanacak Kral Kaybederse dizisinin çok iddialı bir şekilde ekrana gelmesi bekleniyor. Dizinin çarpıcı hikayesi kadar başrol oyuncusu da büyük merak konusu.

Kral Kaybederse dizisinin başrolü için çok uzun zamandır Kıvanç Tatlıtuğ’un adı geçiyor. Henüz resmi bir açıklama yapılmasa da Kıvanç Tatlıtu’un bu diziden gelen teklife çok sıcak baktığı belirtiliyor.

Başrolünde Kıvanç Tatlıtuğ’un olacağı söylenen Kral Kaybederse’nin kadın oyuncusu kim olacak? 7Diziyle ilgili en çok merak edilen konulardan biri de elbette Kıvanç Tatlıtuğ’un kadın partnerinin kim olacağı. Kral Kaybederse’nin kadın başrol oyuncusu için Serenay Sarıkaya, Büşra Develi ve Neslihan Atagül’ün adı geçiyor.

Bu üç oyuncu da daha önce Kıvanç Tatlıtuğ’la rol almamış isim. Üçü de Türkiye’nin en parlak kadın yıldızlarından. Serenay Sarıkaya en son Netflix için çekilen Şahmaran dizisinin tamamlanmasıyla pandemi öncesi başlayan Alice Müzikali’ne geri döneceğini duyurmuştu.

Büşra Develi ise halen Alperen Duymaz’la birlikte Erkek Severse dizisinde rol alıyor. BeinConnect’te yayınlanan ve ilk sezonu çok sevilen dizinin ikinci sezonunun da çekileceği kısa süre önce açıklanmıştı.

En son Sefirin Kızı ile izlediğimiz Neslihan Atagül ise sağlık sorunları nedeniyle diziden ayrılınca bir daha setlere geri dönmedi. Yetenekli oyuncu iyileşmesine rağmen hala bir projeyi kabul etmedi.

Seçilecek kadın oyuncu çok yakışıklı ve narsisist bir adam olan, kadınları etrafında dört döndüğü Kenan karakterinin hayatını karartan bir kadını oynayacak.T üm kadınların etrafında pervane olduğu bu adam, yıkılmaz zannettiği egosunu bir kadın tarafından bir anda yerle bir edilmiş halde buluyor. Ve çaresizliği onu bir psikiyatriste danışmaya sevk ediyor.