Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı fırtınası, Türkiye’den sonra Litvanyalıları etkisi altına alacak!

Yargı fırtınası, Türkiye’den sonra Litvanyalıları etkisi altına alacak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Sadece Kanal D değil tüm kanallar arasında geçen sezonun en iddialı dizisi olan Yargı, yavaş yavaş yurt dışında farklı ülkelerde yayınlanmaya devam ediyor. Geçen kış Türkiye’yi etkisi altına alan Yargı fırtınası şimdi Litvanyalıları etkisi altına alacak.

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Yargı, sadece Türkiye’de değil, yurt dışında da büyük ilgi görüyor. Dizi, farklı ülkelere satılarak gösterilmesiyle ilgili haberlerin yanı sıra başka gelişmelerle de gurur yaşatıyor. Dizinin bu başarıyı yakalamasındaki en önemli rol senaristi Sema Ergenekon’a ait.

Geçen kış Türkiye’de fırtınalar estiren Yargı, Litvanya’da yayınlanmaya başladı. Yargı, Lemties paslapty” adıyla yayınlandığı LKN TV’de dün ilk bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Dizinin Litvanya’da alacağı reyting rakamları merakla bekleniyor.

Yargı fırtınası, Türkiye’den sonra Litvanyalıları etkisi altına alacak! 7

Bu arada Yargı’nın Yunan versiyonunun çekimlerine de son hız devam ediliyor. Yargı’nın sürükleyici hikayesi şimdi de Yunan televizyon izleyicilerini etkisi altına alacak. Dizinin Yunan versiyonunun çekileceği kısa süre önce dizinin senaristi Sema Ergenekon tarafından duyurulmuştu.

Yargı’nın Yunan versiyonu için çalışmalar hızla sürerken ilk tanıtım filmi de gelmişti. Dizinin eylül ayında ANT 1 kanalında gösterileceği duyurulmuştu. Yargı’nın Yunan versiyonunun çekimleri son hız devam ediyor. Setten ilk fotoğraflar geldi. Bu fotoğraflar görenlere Yargı’nın ilk günlerini hatırlattı.

Yunan versiyonun setinden gelen fotoğraflarda her şeyin, kostümlerin dahi tıpatıp aynı olması dikkatleri çekti. Bu arada yönetmen Ali Bilgin kısa süre önce Atina’daki dizi setini ziyaret etti. Kanal D yetkililerinin de aralarında bulunduğu bir ekip ile yapılan bu ziyarette ekip çekimlere katıldı ve izledi.