Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri zehir zemberek sözleri hangi meslektaşına söyledi?

Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri zehir zemberek sözleri hangi meslektaşına söyledi?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekran dünyasının yetenekli oyuncularından  Gonca Vuslateri, uzun süredir setlerden uzakta. En son 2018 yılında çekilen Tehlikeli Karım dizisinde rol alan başarılı oyuncu ardından sinema filmlerini tercih etti.

Oyuncu çok yakında senaryosu kendisine ait komedi tarzında bir sinema filminde daha rol alacak. Yakında sete çıkacak olan oyuncu son günlerde sosyal medya paylaşımıyla gündeme geldi.

Instagram hesabından, yüzüne estetikli bir filtre uyguladığı fotoğrafını paylaşan Gonca Vuslateri, fotoğrafın altına yazdıklarıyla takipçilerini şaşırttı.

Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri zehir zemberek sözleri hangi meslektaşına söyledi? 7

Gonca Vuslateri paylaşımında,  “‘Ben aramı iyi tutayım da aman ekmeğimden olmayayım’ estetiği yaptırdım. Bir iki dizide suni gözyaşıyla süzüm-ağlama sahnesi, yurt dışı satışlarından %1, tam kariyer yapacakken zengin kocayla Akdeniz sahillerinde tanışıp evlilik, aynı düğünde 5 gelinlik… Yok kızım Gonca.. rahatlık batar sana.. Ben aramı kendimle bozmayayım da. Ne gelirse başımıza sevdadan olsun. Hadi bakalım, azıcık martinim ağrısız başım. Sakin olun estetik yok, tipik olanı becermeye çalışırken faceapp’da z.çtım” ifadelerine yer verdi.

Oyuncunun bu sözleri kime söylediği ise merak konusu oldu. Bazı takipçileri, ‘Gonca Hanım mesajınız kime?’ şeklinde yorumda bulunurken bazı hayranları da, ‘Bu kadar güzel ifade edilemezdi’ şeklindeki  yorumlarıyla oyuncuya hak verdiklerini belirttiler.