Ana sayfa Sosyal Medya Yargı izleyicisinden öneri: Dizinin adı Engin’in İntikamı olarak değiştirilsin!

Yargı izleyicisinden öneri: Dizinin adı Engin’in İntikamı olarak değiştirilsin!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin bu sezon en çarpıcı yeni işi olan Yargı dün akşam yine ekranda fırtınalar estirdi. İzleyiciler yine televizyonla kitlenirken bir de eleştirileri vardı. Engin’in bu kadar ön plana çıkarılmasından rahatsız olan izleyiciler dizinin adının “Engin’in İntikamı” olarak değiştirilmesini teklif etti.

Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun yer aldığı Yargı dizisi her hafta pazar akşamı fırtınalar estiriyor. Dizi dün akşam da çok heyecanlı bir bölümle ekrana geldi. Dizi yer yer izleyiciler tarafından eleştiri alsa da genel olarak çok beğeniliyor.

Ancak Yargı izleyicisi son günlerde hikayedeki bir gelişmeden çok rahatsız. Hapse giren katil Engin’in hikayede çok fazla ön plana çıkarılmasından rahatsız olan izleyici, hapishanedeki bir kişinin bu kadar iş çevirebilmesinin de saçmalığına dikkat çekiyor.

Bir izleyici dizinin adının “Engin’in İntikamı” olarak değiştirilmesini teklif etti ve şöyle yazdı: “Bu Engin’in Milli İstihbarat Daire başkanı gibi her şeyi bilmesi saçmalığı umarım çok sürmez:)Ya da dizinin adı Engin’in İntikamı olarak değişsin.”

Yargı izleyicisinden öneri: Dizinin adı Engin’in İntikamı olarak değiştirilsin! 9

Bir izleyici de dizide her şey güzel giderken Engin’in çok fazla gösterilmesinin bir hata olduğuna dikkat çekti ve “Her şey çok güzel gidiyordu ama bu Engin olayı işleri bozmaya başladı. Bir an önce bu saçmalıktan dönülmesi lazım. İçerideki adam bu kadar şeyi bilip nasıl dışarıyı karıştırıyor? Ama gene de severek izliyoruz. Karadayı’dan sonra en sevdiğim dizi Yargı. Engin olayının düzelmesi lazım” diye yazdı.

Yargı izleyicisinden öneri: Dizinin adı Engin’in İntikamı olarak değiştirilsin! 10

Bir başka izleyici ise senarist Sema Ergenekon’a seslenerek, bir anda bu kadar güçlenen Engin’i Kara Murat’a benzetti ve tepkisini şöyle dile getirdi: “Sema Hanım bu sekilde devam ederse Engin’in anlamsız ve tutarsız zekiliği zamanın Kara Murat karakterinin 1 kılıç hareketi ile 10 kişiyi yere sermesine benzeyecek.”

Yargı izleyicisinden öneri: Dizinin adı Engin’in İntikamı olarak değiştirilsin! 11