Ana sayfa Sosyal Medya Yargı setine uykusuz giden Pınar Deniz, kendi kendini böyle motive etti…

Yargı setine uykusuz giden Pınar Deniz, kendi kendini böyle motive etti…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı’da Ceylin karakterine hayat veren Pınar Deniz, başarılı oyunculuğu ile son dönemin dikkat çeken isimlerinden. Daha önce rol aldığı yapımların ardından Yargı ile birlikte kariyerinde bir başka çıkış yaşıyor oyuncu.

Netflix dizisi Aşk 101’den sonra yeniden partner olan Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz, uyumlu ekran birlikteliği ile Ceylin ve Ilgaz karakterleri olarak çok seviliyorlar. Başarılı partnerlikleriyle ilgiyle takip edilen iki oyuncu, aynı zamanda sosyal medyadan da hayranları tarafından takipteler!

Pınar Deniz, ayrıca Disney Plus için çekilen Avcı isimli dizide de oynadı. Uraz Kaygılaroğlu ile başrolünde oynadığı dizi, yaz aylarında çekildi. Deniz, Yargı’nın sezon finalinden hemen sonra Avcı setine gitti. Oyuncu, Avcı’nın çekimlerinin Eylül ayında tamamlanmasıyla bütün yaz çalıştığı setten sonra bu kez de Yargı’nın yeni sezonu için kamera karşısına geçti!

Yargı setine uykusuz giden Pınar Deniz, kendi kendini böyle motive etti... 8

Yoğun günler yaşayan oyuncu, hiç dinlenmeden, hiç tatil yapmadan Yargı yeni sezona başlamış oldu! Dizinin giderek daha heyecanlanan 2. sezonuyla her hafta ekrana gelen Pınar Deniz, yorgun olsa da rolünü başarıyla sürdürüyor. Bu arada geçtiğimiz günlerde yaptığı bir paylaşım da dikkatleri çekti oyuncunun.

“Yorgunluktan ve uykusuzluktan şişen yüzü ve gözleriyle bir poz veren oyuncu, makyajsız, doğal haliyle yer aldığı fotoğrafına “Merhaba, hiç uyumadan sete giden Pınar, yaparsın sen!” notunu düştü. Oyuncunun bir gün öncesi setinin geç bittiği ve uyumadan yeniden erken saatte sete geldiği tahmin edilirken, başka bir projesi ya da özel bir durumu nedeniyle uyumadığı da bir başka tahmin!

Yargı setine uykusuz giden Pınar Deniz, kendi kendini böyle motive etti... 9

Pınar Deniz’in yorgun geçen sezonla birlikte yine de enerjisini yüksek tutmaya çalıştığı ve kendi kendisini motive ettiği paylaşımından da anlaşılıyor…