Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız dizisinden ayrılık haberlerinin ardından yeni karakterlerle ilgili tüyo Tamer Levent’ten geldi!

Camdaki Kız dizisinden ayrılık haberlerinin ardından yeni karakterlerle ilgili tüyo Tamer Levent’ten geldi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin sevilen dizisi Camdaki Kız, 3. sezonuyla da Perşembe akşamlarının sevilen yapımlarından birisi. Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Tamer Levent, Enis Arıkan, Selma Ergeç, Nur Sürer gibi isimlerin yer aldığı dizi, deneyimli ve başarılı genç kuşakların yanı sıra usta oyuncuların da olduğu kadrosuyla beğeniyle takip ediliyor.

OGM Pictures imzalı dizi, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli kitabından uyarlanıyor. Kitaptaki hikayenin gerçek bir olaydan alıntılanıyor olması, Camdaki Kız dizisi daha da ilgi çekmesini sağlıyor. Burcu Biricik’in Nalan karakteri ile dram dolu bir karakteri canlandırdığı diziden bazı ayrılıklar yaşanmakta.

Geçtiğimiz hafta ani bir ölümle Cana karakteri diziden ayrıldı! Sedat’ın oğluna hamile olan Cana’nın aslında Amerika’ya gitmesi bekleniyordu. Cavit’in tehdit ettiği Cana, çocuklarını alıp Sedat’ın da hayatından çıkıp gidecekti. Ancak beklenmeyen bir kaza sonrasında Cana, karnındaki bebeği ile öldü.

Camdaki Kız dizisinden ayrılık haberlerinin ardından yeni karakterlerle ilgili tüyo Tamer Levent'ten geldi! 9

Cana’nın acı ölümünden sonra Sedat, Nalan ile evliliğine yoğunlaşarak ondan bir çocuk sahibi olmak ve yaşadıkları kötü günleri unutmanın telaşına girdi. Nalan ise annesi Feride’nin tehditleri ve ağır baskısı sonucu döndüğü konakta duygularını görmezden gelerek yaşamaya çalışıyor! Hayri neler olduğunu anlamazken Nalan’ın peşini bırakmıyor!

Hikayenin devamında Hayri ve Nalan’ın birlikte kaçacakları kitaptan dolayı biliniyor. Bu sezon ikilinin yeni bir hayat kurmaları bekleniyordu. Bunun için ilk adımlar da atılmış, Nalan evi terketmişti. Ancak Feride, ikisini bir arada görünce Hayri’yi ve sonra da kendisini öldüreceğini söyleyip Nalan’ı tehdit etti. Tekrar eve dönen Nalan için hayat daha da kabus oldu.

Camdaki Kız dizisinden ayrılık haberlerinin ardından yeni karakterlerle ilgili tüyo Tamer Levent'ten geldi! 10

Bu arada Cana’nın ölmesinin ardından Feride ile ilgili bazı gelişmelerin yaşanacağı da gündeme geliyor. Feride’nin de ölme ihtimalini izleyiciler şimdiden dillendiriyorlar! Hikayenin uzatılmasını kimi izleyiciler eleştirirken, Burcu Biricik, geçtiğimiz günlerde sevilen oyuncuların diziden hemen gitmesini istemedikleri için hikayenin uzatıldığını söylemişti.

Dizide birlikte omuz omuza gece gündüz çalışan oyuncular arasında büyük bir dostluk bağı kurulduğu da her fırsatta sosyal medya paylaşımlarından görülmekte. Tüm oyuncu ekibi hep birlikte tatile de gitmişler ve yaz aylarında da sık sık bir araya gelmişlerdi. Aralarındaki bu sıkı bağlar, dizinin başarısını da etkilerken, usta oyuncu Tamer Levent’in başarının sırrı ile ilgili şu sözleri de dikkat çekti:

Camdaki Kız dizisinden ayrılık haberlerinin ardından yeni karakterlerle ilgili tüyo Tamer Levent'ten geldi! 11

“Bu ekipte herkes birbirini o kadar iyi anlamaya çalışıyor ki, bu örnek olmalı. Herkes de bunu söylüyor. Bütün arkadaşlar da söylüyor, ‘böyle bir ekipte çalışmadık’ diyorlar. Bu örnek olmalı, niye çalışılmasın. Bütün ekiplerin böyle olması lazım. Her sahnenin bitiminde birbirimizi tebrik ediyoruz.”

Tamer Levent, dizideki ayrılıkların bunun senaryo gereği yaşandığını ifade ederken bir tüyo vermeyi de ihmal etmedi! Usta oyuncu, önümüzdeki günlerde diziye yeni oyuncuların ve dolayısıyla yepyeni karakterlerin de katılacağı mesajını “Senaryoya yeni gelenler olacak” sözleriyle vermiş oldu.

Hikayenin gerçek bir olaydan alıntılanması ile ilgili olarak da Tamer Levent, “Yaşanmış hikayelerden kurgular yapmak lazım, onlar çok daha gerçek oluyor” diyerek izleyicilerin de bu tür dizilere daha çok ilgi gösterdiğini belirtmekte.