Ana sayfa Dizi Haberleri Yürek Çıkmazı dizisindeki son sahne tüyleri diken diken ederken Mehmet Aslantuğ çıkageldi!

Yürek Çıkmazı dizisindeki son sahne tüyleri diken diken ederken Mehmet Aslantuğ çıkageldi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – TRT1 ekranlarında Salı akşamları yayınlanan Gold Film imzalı Yürek Çıkmazı dizisinde heyecanlı bir bölüm ekrana geldi! 7. bölümde Halil ve Zeynep’in iz sürmesi ve ısrarları ile birlikte sonunda Cennet’in katiline adım adım yaklaşılıyor!

Halil, babasıyla ilgili açılan dosyaya takipsizlik verilmesi ile birlikte savcının karşısına çıktı. Ablasının, annesinin öldüğü gün kapıyı çaldığını ancak babasının açmadığını, bu durumun da şüpheli olduğunu belirterek tutuklanmasını ve yeniden olayın araştırılmasını istedi. Ancak savcıdan umduğunu bulamayınca yaptığı gergin tavırlar yüzünden nezarete atıldı. Zeynep’in ziyarete gelmesi sırasında da iyice gerginleşen Halil’in bu hali karşısında Zeynep de çok üzüldü.

Sonunda bekledikleri bir delile ulaştı Halil ve Zeynep! Annesinin öldüğü gün, arkadaşının telefonuna bir mesaj bıraktığı, Halil’e ulaşamadığı ve ‘Bu adam beni öldürecek’ dediği öğrenildi. Halil, bu mesajın peşine düşerken, kadının kocası tarafından mesajla tehdit edilen Yılmaz ise kızı Feride’den para istedi. 150 bini bulamayan Yılmaz’ın telaşlandığı sırada Halil de adamı ablasının yardımıyla babası gibi mesaj atarak görüşmeye çağırdı.

Yürek Çıkmazı dizisindeki son sahne tüyleri diken diken ederken Mehmet Aslantuğ çıkageldi! 8

Adam geldiğinde elindeki telefonu zorla alan Halil, mesajı dinledi. Zeynep’e ilettikten sonra delil olarak bulunan mesaj sonrası savcı da harekete geçti ve sonunda eve cinayet şüphesi ile olay yeri inceleme geldi!

Bu anları karşı binadaki dairesinden izleyen Halil ile ekiplerle eve gelen Zeynep’in camdan bakıştıkları o anlarda, duvarda Yılmaz’ın saklamaya çalıştığı kan izi bulundu! İşte o sahnede izleyicilerin tüylerini diken diken eden anlar yaşandı! Zeynep, bu haberi başını sallayarak Halil’e anlatırken, Halil de sonunda bir iz bulunmasından dolayı rahatlamıştı.

Yürek Çıkmazı dizisindeki son sahne tüyleri diken diken ederken Mehmet Aslantuğ çıkageldi! 9

Serdar Gözelekli’nin yönetmenliğini üstlendiği Yürek Çıkmazı dizisinde Ayça Bingöl, Alp Navruz, İrem Helvacıoğlu, Mesut Akusta, Dilara Aksüyek, Cemal Toktaş, Bihter Dinçer, Erhan Alpay, İlayda Ildır rol alıyor. Diziyi izleyenler, bu hafta heyecanla gelişmeleri takip etti! Son sahnede yaşananlar ise izleyenlerin gözlerini doldurdu adeta!

27 Aralık Salı akşamı yayınlanacak olan bölümün fragmanı ise dizinin 7. bölüm sonunda yayınlandı. Yılmaz’ın tutuklandığı görülürken herkesin içinin yağları eridi adeta! Bu arada Zeynep ve Halil’in de birbirlerine daha da yakınlaştıkları fragmanda görülmekte.

Bu arada yeni bölümde Mehmet Aslantuğ’un hayat verdiği Ali Fuat Göreli karakterinin ortaya çıkması da Zeynep’in hayatında bazı şeylerin değişeceğini gösterdi! 7. bölüm sonunda Zeynep’in ofisine gelip onu bulamayan ve masanın üstündeki aile fotoğrafına anlamlı bir bakış atan Göreli, bir not bırakmıştı. Zeynep ile karşılaşmalarında yine Ali Fuat Göreli’nin tavırları, geçmişe dönük bazı sırların ortaya çıkacağı izlenimini veriyor!

Mehmet Aslantuğ’un diziye girişi, izleyenler tarafından da heyecanla karşılandı. “Herkes hakettiğini alacak” diyen Göreli’nin davasına bakacak olan Zeynep “Neden bu kadar beklediniz?” sorusu da ayrıca merak konusu oldu! Göreli kim? Zeynep ile bir ilgisi var mı? Kime ve neden dava açıyor? Bu sorular ilerleyen bölümlerde yanıtını ararken usta oyuncu Mehmet Aslantuğ ile birlikte dizide yeni bir dönem başlıyor…

İşte 8. bölüm fragmanı…