Ana sayfa Sosyal Medya Maske Kimsin Sen’i eleştirenlere Tansel Öngel sitem etti!

Maske Kimsin Sen’i eleştirenlere Tansel Öngel sitem etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yılın ilk günü ile birlikte başlayan Maske Kimsin Sen isimli yarışma programını Tansel Öngel sunuyor… Oyuncu 2021 yılında izleyicilerin karşısına TRT1 ekranında Masumlar Apartmanı dizisiyle çıktı. Naci karakterini canlandıran Tansel Öngel, çok başarılı performans ortaya koydu ve dizinin de yüksek reyting almasının etkisiyle çok konuşulan bir isim haline geldi.

Tansel Öngel hem diziye devam ediyor hem de yarışma programında sunuculuk yapıyor. Maske Kimsin Sen’in 4 bölümü yayınlandı ve sosyal medyada yapılan eleştiriler de bir süredir konuşuluyor. Programda kullanılan maske kostümlerinin satanizm sembolleri taşıdığı iddiası ortaya atıldı. Birçok kişi programdan duyduğu rahatsızlığı sosyal medyada dile getirdi. Ayrıca Radyo Televizyon Üst Kurulu da bir inceleme başlattı.

Peki tüm bu yaşananlara Tansel Öngel ne diyor? Oyuncu, “Ne tepkisi, gayet güzel eğlence” diye konuştu. Programı beğendiğini anlatan oyuncu, bir işi seven de olabileceğini sevmeyenin de çıkabileceğini anlattı.

Program için yapılan prodüksiyondan bahseden Tansel Öngel şöyle konuştu: “Orada acayip bir organizasyon yapılıyor. 25’in üzerinde ülkede yayınlanıyor. Aslında bir gün sizi davet edelim, bizim sete gelin. Yarışmacılar arka kapıdan alınıyor, biz ön kapıdan alınıyoruz. Hepimizin başında koruma var.”

En son okulda tuvalete gitmek için izin aldığını anlatan Tansel Öngel, “Düşünün yani o kadar” diyen oyuncu, prodüksiyonun büyüklüğüne dikkati çekmek istedi.