Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı’da aşık olan Pars’ın şapşal tavırları herkesin kalbini eritti! Pars yine ilgiyi üzerine çekti!

Yargı’da aşık olan Pars’ın şapşal tavırları herkesin kalbini eritti! Pars yine ilgiyi üzerine çekti!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Artık reytinglerde pazar akşamının birincisi Yargı dizisinin çok sevilen karakterlerinden Pars nihayet aşık oldu. Müzmin bekarlığıyla bilinen ve izleyiciler tarafından çok sevilen Pars’ın aşık olduğu kadın karşısındaki şapşal halleri izleyicilerin kalbini eritiyor.

Yetenekli oyuncu Mehmet Yılmaz Ak tarafından başarıyla canlandırılan Pars, Kanal D’de ekrana gelen Yargı’nın ilk bölümlerinde Pınar Deniz’in hayat verdiği Ceylin’den hoşlanıyordu. Ancak Ceylin, Ilgaz’ı tercih edince Pars da durumu kabullenip müzmin bekarlığına devam etmişti. Ancak izleyiciler Pars’ın da aşık olmasını çok istiyordu.

Senarist Sema Ergenekon da izleyicilerin bu isteğini geri çevirmedi ve hikayeye yeni bir savcı olan Derya’yı ekledi. Şükran Ovalı’nın canlandırdığı Derya ile Pars ilk zamanlarında pek de iyi anlaşamadı. Çünkü Derya da Pars gibi sert bir karakterdi.

Ancak Yargı’nın dün akşam yayınlanan 20. bölümünde aşk, bu kez Pars için kanatlarını çırpmaya başladı. Derya’ya çok sevdiği eklerlerden hediye etmek için odasına giden Pars, meslektaşını açık saçlarıyla bir anda görünce çok etkilendi ve ne söyleyeceğini bilemeyerek saçmaladı. Pars’ın bu saçmalaması özellikle kadın izleyicilerin kalbini eritti.

Pars karakteri dizinin en dikkat çeken isimlerinden birisi olurken, Mehmet Yılmaz Ak da rolü ile bütünleşerek, dizinin en önemli isimlerinden birisi haline geldi. Kimi zaman sahneleriyle başrol oyuncularını bile geride bırakan Mehmet Yılmaz Ak, Yargı dizisiyle çok büyük bir hayran kitlesi edindi.

Yargı dizisinin her karakteri şahsına münhasır. Ama en çok sevilen hiç tartışmasız Mehmet Yılmaz Ak tarafından canlandırılan Savcı Pars Seçkin. Pars’ın doğallığı, dürüstlüğü ve her zaman adaletten yana tavırları izleyiciler tarafından çok sevildi.

Pars karakterinin bu kadar başarılı olmasında en büyük pay oyuncu Mehmet Yılmaz Ak’ın performansı olduğuna dikkat çekiliyor. Ancak usta oyuncu bu başarıda senarist Sema Ergenekon’un büyük payı olduğuna dikkat çekiyor.