Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü isimlerin Anneler Günü paylaşımlarında nostaljik fotoğraflar havada uçuştu!..

Ünlü isimlerin Anneler Günü paylaşımlarında nostaljik fotoğraflar havada uçuştu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ekranların ünlü isimleri, ‘Anneler Günü’nü sosyal medya hesaplarından yayınladıkları duygusal mesajlar ve fotoğraflarla kutladılar.

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya annesinin kucağında yer aldığı küçüklük fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşarak altına da duygusal bir yazı kaleme aldı.

Sarıkaya yayınladığı fotoğrafa; “Annemle en sevdiğim fotoğrafım… Senelerce Apple Watch’ımın arka planıydı bu fotoğraf. ‘Anne’ diye bağırdığımda ‘Yavrum’ diye dünyayı durduran kadın, en sevdiğim yol arkadaşım… İyi ki… Anneler Gün’n kutlu olsun. Tüm annelerin, anne adaylarının, gönüllü annelerin, hayvan sahiplerinin, dünyayı daha yaşanası bir yer yapmak için çaba gösteren herkesin Anneler Günü kutlu olsun. İyi ki varsınız…” yazdı.

Ünlü isimlerin Anneler Günü paylaşımlarında nostaljik fotoğraflar havada uçuştu!.. 12

Oyuncu Derya Şensoy, annesi tiyatro sanatçısı Derya Şensoy ile birlikte bir fotoğrafını paylaşıp, ” Sen her gün yanımda, arkamda ol… Seni çok seviyorum Anneler Günü’n kutlu olsun” notunu düştü.

Ünlü isimlerin Anneler Günü paylaşımlarında nostaljik fotoğraflar havada uçuştu!.. 13

Ünlü oyuncu Kerem Bürsin de annesiyle birlikte geçmişten bir fotoğrafını instagram hesabından yayınlayarak, “Seni çok seviyorum! İyi ki sen.. Anneler günün kutlu olsun canım Annem!” yazdı.

Ünlü isimlerin Anneler Günü paylaşımlarında nostaljik fotoğraflar havada uçuştu!.. 14

Anne olmaya hazırlanan oyuncu Demet Evgar, ‘Güzel Anam’ notunu düştüğü paylaşımıyla annesi Bingul Evgar’ın anneler gününü kutladı.

Ünlü isimlerin Anneler Günü paylaşımlarında nostaljik fotoğraflar havada uçuştu!.. 15

Demet Özdemir ise sosyal medya hesabında annesi Ayşen Şener’in gençlik yıllarına ait bir fotoğrafını yayınladı. Oyuncu fotoğrafa, ‘Güzeller güzelim günün kutlu olsun’ yazdı.

Ünlü isimlerin Anneler Günü paylaşımlarında nostaljik fotoğraflar havada uçuştu!.. 16

Oyuncu Enis Arıkan, annesi Selma Arıkan’ın fotoğrafına ‘Aşk pastası seni çok seviyorum’ yazdığı instagram paylaşımıyla anneler gününü kutladı.

Ünlü isimlerin Anneler Günü paylaşımlarında nostaljik fotoğraflar havada uçuştu!.. 17