Ana sayfa Sosyal Medya Oyuncu Sinem Kobal’ın karnı burnunda pozuna ünlü isimlerden yorum yağdı!..

Oyuncu Sinem Kobal’ın karnı burnunda pozuna ünlü isimlerden yorum yağdı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Kendisi gibi oyuncu olan Kenan İmirzalıoğlu ile mutlu bir evlilik sürdüren Sinem Kobal, ikinci kez anne olmak için gün sayıyor.

Kızı Lalin’i 2020 yılında dünyaya getiren Sinem Kobal Anneler Günü’nde ilk kez karnı burnunda pozunu “Anneler Günü’müz kutlu olsun.” notuyla paylaştı.

Uzun süredir bir projede yer almayan bu arada reklam filmlerinde boy gösteren Sinem Kobal tüm zamanını küçük kızı Lalin ile birlikte geçiriyor. Sinem Kobal’ın instagram hesabından yaptığı anneler günü paylaşımı kendisini özleyen hayranlarını mest etti.

Oyuncu Sinem Kobal'ın karnı burnunda pozuna ünlü isimlerden yorum yağdı!.. 9

Instagram’da 5.9 milyon takipçisi bulunan ünlü oyuncunun paylaşımı kısa sürede yüz binlerce beğeni ve yorum aldı. Aralarında Başak Dizer, Demet Akalın, Aslı Enver, Eda Ece, Miray Daner, Esra Erol, Asuman Dabak, Burcu Kara ve  Dolunay Soysert’in de aralarında bulunduğu pek çok ünlü isim ‘Maaşallah’ şeklinde yorumlarda bulundular.

Oyuncu Sinem Kobal'ın karnı burnunda pozuna ünlü isimlerden yorum yağdı!.. 10

İkinci kez anne olmaya hazırlanan Sinem Kobal yine kız çocuk bekliyor. Geçtiğimiz aylarda magazin basınına konuşan ünlü oyuncu basın mensuplarının, ‘İkinci defa anne olmaya hazır mısınız?’ sorusuna, “Sabırsızlıkla bekliyorum, mutluyum” cevabını vermiş, bebeğin ismini kimin koyacağı sorusunu ise yanıtlamaktan kaçınarak “Daha hiç düşünmedik, teşekkür ederim” şeklinde konuşmuştu.

Oyuncu Sinem Kobal'ın karnı burnunda pozuna ünlü isimlerden yorum yağdı!.. 11

Öte yandan güzel oyuncu instagram hesabından annesi Nuray Kobal’ın anneler gününü de yukarıdaki paylaşımıyla kutladı.