Ana sayfa Sosyal Medya Destan’ın Batuga’sı Edip Tepeli’nin küçük kızının doktoru mesajlarıyla ifşa oldu!..

Destan’ın Batuga’sı Edip Tepeli’nin küçük kızının doktoru mesajlarıyla ifşa oldu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay– ATV’nin Sefirin Kızı dizisinde canlandırdığı ‘Kavruk Ömer’ karakteriyle kariyerinde sıçrama yaşayan yetenekli oyuncu Edip Tepeli yeni sezonda ATV’nin iddialı projesi Destan ile ekranlara geliyor.

Destan’da ‘Batuga’ karakterini canlandıran oyuncu, Ebru Şahin ile başrolü paylaşıyor. Edip Tepeli, bir döneme damga vuran Çocuklar Duymasın dizisinde ‘Duygu’ karakterine hayat veren ünlü oyuncu Ayşecan Tatari ile evli.

2017 yılında nikah masasına oturan ve mutlu bir evlilik sürdüren çift, geçtiğimiz yıl kızları Ayşe Müjgan’ı kucaklarına almıştı. Oyuncu Ayşecan Tatari instagram hesabından yaptığı son paylaşımıyla kızlarının doktorunun mesajlarını ifşa etti.

Kızını göz doktoruna götüren Ayşacan Tatari, yaptığı paylaşım ile çocuğunu götürdüğü doktorun hasta gizliliğini ihlal ettiğini aktardı. Doktorun mesajı Ayşecan Tatari’yi sinirlendirdi.

Destan'ın Batuga'sı Edip Tepeli'nin küçük kızının doktoru mesajlarıyla ifşa oldu!.. 8

Küçük kızını göz tedavisi için bir hastaneye götüren Ayşecan Tatari Instagram’dan gelen mesajla adeta şoke oldu. Kızını muayene eden doktor, Ayşecan Tatari’nin kızıyla ilgili ‘Ay ömrümü yedi bu çocuk bugün benim. Aşırı sinir oldum’ ifadesini içeren mesajı yanlışlıkla Ayşecan Tatari’ye gönderdi.

Bu mesajı Instagram hesabından ifşa eden oyuncu, “Size de iyi akşamlar aslı hanım. Bakın, bu hanımefendi bugün Müjgan’ın göz ölçümünü yaptı. 1,5 yaşındaki kızım, daha önce hiç görmediği aletler karşısında korkup ağladı. Sonra da o günkü ‘hasta’sıyla ilgili yapacağı dedikoduyu bana atmış yanlışlıklar. Nasıl?” ifadelerini kullandı.

Destan'ın Batuga'sı Edip Tepeli'nin küçük kızının doktoru mesajlarıyla ifşa oldu!.. 9

Açıklamalarına devam eden Tatari, “Buradan şunu çıkarabilir miyiz? Hasta gizliliği aslında çiğnenebilen bir haktır ve hastayken yaptıklarımıza dikkat mi etmeliyiz?” dedi. Öte yandan Ayşecan Tatari, paylaşımından hemen hastane yetkililerinin kendisiyle iletişime geçtiğini belirtti ve sürecin onlar tarafından da takip edildiğini bildirdi.