Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı’daki beklenen sahne nereye uçtu? “Boşanıyorlar mı?” derken, Ceylin tüyoyu verdi mi?

Yargı’daki beklenen sahne nereye uçtu? “Boşanıyorlar mı?” derken, Ceylin tüyoyu verdi mi?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı, 49. bölümüyle 25 Aralık Pazar akşamı yayındaydı. Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun yer aldıkları dizide heyecanlı gelişmeler yaşandı! Yaptığı zekice savunma ile tüm ailesini ve Serdar cinayetinden suçlanan herkesi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bıraktırdı Ceylin.

Ancak bu dava sürerken, Ilgaz ile de ilişkilerinde derin boşluklar oluştu! Birbirlerini deli gibi seven iki aşık, yaşanan olaylar sonrasında hiç bir iletişim kurmadılar, aynı evde de kalamadılar! Aralarındaki duygusal konuşmalar ise diziye damgasını vuran sahneler oldu son bölümde! İkilinin boşanma ihtimali de giderek artmaya başladı!

Ceylin, son sahnede Ilgaz’ın odasına girerek yaşananlardan sonra birinin bunu yapması gerektiğini düşünerek getirdiği boşanma dilekçesini verirken “Bitirelim mi artık şu işi?” sözleri dikkatleri çekti. Ilgaz’ın, Ceylin’in elindeki boşanma dilekçesini alıp baktığı o anlarda, izleyici Ilgaz’ın dilekçeyi imzalayıp imzalamadığını görmek için heyecanla bekledi. Ancak o anlar, sahnede yer almadı.

Yargı'daki beklenen sahne nereye uçtu? "Boşanıyorlar mı?" derken, Ceylin tüyoyu verdi mi? 7

Ceylin’in, kağıdı eline alarak Ilgaz’ın odasında çıkıp koridorda ağır ağır yürüdüğü o anlar ekrana geldi hemen o sahnenin ardından! Ilgaz, kağıt elinde yürüyüp giden Ceylin’in arkasından bakıyordu. Biraz üzgün görünse de Ceylin’in yüzünde belli belirsiz bir sakinlik, hatta gülümseme bile yakaladı izleyici!

Bu sahneyle ilgili pek çok tahmin yürütüyor şimdi izleyiciler. Kimi Yargı izleyenleri, Ilgaz’ın dilekçeyi imzalamadığı ve Ceylin’in de bu duruma için için sevindiği, belli etmese de bir ‘oh’ çektiği görüşünde…

Bazı izleyiciler, sadece Ceylin’in değil, Ilgaz’ın tavırlarından da boşanmayacakları tahminlerini yaptı! Özellikle Ilgaz’ın, odasına boşanma dilekçesi ile gelen Ceylin’i uzun uzun süzmesi, her hareketini, her mimiğini dikkatle gözlemlemesine takıldı!

Ilgaz’ın bu uzun ve derin bakışlarında, aslında Ceylin’in gerçekte ne istediğini ya da ne istemediğini çözdüğü görüşünü paylaşıyorlar sosyal medyada. Bir izleyici, aşağıdaki tahminleri yaparak, pek çok kişinin aklından geçenleri de ortaya koyuyor…

Bu arada dizinin 49. bölüm fragmanında, Ilgaz ve Ceylin’in elele tutuştukları mahkeme salonundaki görüntüleri dikkatleri çekmişti. Ayakta duran Ceylin ve Ilgaz, önce elleri birleşik görülürken, daha sonra ellerini bırakıyorlardı. Bu görüntüler, ikilinin boşanacaklarına yorulmuştu.

Boşanma sahnesi nereye gitti?

İzleyiciler, 49. bölümde bu sahneyi merakla beklediler. Ancak dizinin takipçileri, heyecanla sonucu beklenen bu sahneyi dizide göremediler! Dolayısıyla sosyal medyada da sormaya başladılar ‘Sahneye ne oldu?’ diye… Ceylin’in aynı kıyafetiyle Ilgaz’ın odasına gittiği görüldü. İkilinin bu sahnelerinin bir sonraki hafta yayınlanma ihtimali var ama meraklı izleyici için can sıkıcı oldu sahnenin yayınlanmaması!

Sosyal medyada da bu durumla ilgili bazı yorumlar yapıldı. İşte onlardan birisi…