Ana sayfa Dizi Haberleri Baba dizisi final yaptı, Özge Yağız için asıl hikaye şimdi başladı!

Baba dizisi final yaptı, Özge Yağız için asıl hikaye şimdi başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Özge Yağız, son yılların öne çıkan kadın oyuncularından olmayı başardı ve üst üste adını farklı projelere yazdırmaya devam ediyor. Yemin isimli günlük dizideki başarılı performansı ile göz dolduran oyuncu, bu projeden ayrılmasının ardından kariyerinde yukarıya doğru hızlı bir mesafe kaydetti.

Geniş bir hayran kitlesi tarafından desteklenen oyuncu, ününü yurt dışına da yaydı ve son yıllarda üstü üste farklı projeler imzasını attı. Yemin dizisinden sonra 2 yıllık süreçte önce Sol Yanım, ardından da İçimizden Biri isimli dizilerle tecrübe kazanan Özge Yağız, 2022 yılını ise Baba dizisinde başrollerden birisi olarak yoğun bir şeklide geçirdi.

2022 yılının dikkat çeken dizilerinden Baba’da rol alan ve yıl sonu itibariyle de final yapan hikayede Büşra karakteri ile göz dolduran oyuncu, kariyerinde önemli bir sıçrama da gerçekleştirdi. Yapımcıların üst üste teklifler yaptığı oyuncu, yeni sezonları çekilen Behzat Ç isimli dizinin de ekibinde yer alarak herkesi bir kez daha şaşırttı.

Baba dizisi final yaptı, Özge Yağız için asıl hikaye şimdi başladı! 8

30. bölümü ile final yapan Baba dizisinin ardından birbiri ardına teklifler aldığı ortaya çıkan Özge Yağız için yeni bir dönem başlıyor. Özellikle 2023 yılında oyuncunun birbiri ardına projelerde yer alması kimseyi şaşırtmayacak.

İlk sürprizler de ortaya çıkmaya başladı. Basına yansıyan haberlere göre oyuncu, Başka Türlü Aşk isimli sinema filmi için yapılan teklife olumlu yanıt verdi.

Baba dizisinin seti bitti ala Özge Yağız için 2023 yılının ilk günlerinde yeni bir set dönemi başlıyor.
Fenerbahçe’ye aşık bir kadın ve bir erkeğin etkileyici aşk hikayesinde Özge Yağız ile birlikte Caner Topçu’yu başrolde göreceksiniz.

Baba dizisi final yaptı, Özge Yağız için asıl hikaye şimdi başladı! 9

Bir spor hikayesi olarak da öne çıkan Başka Türlü Aşk filminde fanatizmin farklı yönleri ile aşkın romantizmi arasında etkileyici bir hikaye bulacaksınız. Caner Topçu ile Özge Yağız buluşmasında iki oyuncunun uyumu ve enerjileri de şimdiden merak konusu oldu.

Özge Yağız için yeni sinema filmi projesi 2023 yılında atacağı ilk adım olarak dikkat çekiyor. Oyuncu, 4-5 hafta sürmesi beklenen çekimlerden sonra kendisine gelen diğer teklifleri değerlendirecektir. Hayranları ise Özge Yağız’ın yeniden dizi setlerine dönmesini arzu ediyor.