Ana sayfa Sosyal Medya Yargı’nın Hakime Neva’sı Başak Gümülcinelioğlu’nda ne sürprizler varmış! Bilen bilmiyor ama bilmeyenler çok şaşıracak!

Yargı’nın Hakime Neva’sı Başak Gümülcinelioğlu’nda ne sürprizler varmış! Bilen bilmiyor ama bilmeyenler çok şaşıracak!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başak Gümülcinelioğlu, şimdilerde Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı’nın Hakime Hanım’ı Neva olarak performansıyla büyük beğeni topluyor. Aslında bir önceki dizisi Sen Çal Kapımı ile büyük dikkat çekmişti. Orada Anı İlter’in oynadığı Engin karakterinin eşi Pırıl’a hayat veriyordu.

Diziyi izleyenler Başak Gümülcinelioğlu’nun oyunculuğunun yanı sıra dizinin şarkısını da seslendirdiğini biliyor. Bu güzel sürpriz, aslında Gümülcinelioğlu için de hayatında önemli bir dönüm noktası. Zira ilk kez müzik yeteneğini ortaya koyma fırsatını Sen Çal Kapımı dizisinin şarkısının sözlerini yazıp, söylemenin yanında bestesini de Karya Çandar ile yaparak ortaya koydu.

Şarkının videosu şu anda Youtube’de 20 milyon 300 binden fazla kez izlenmiş durumda. Başak Gümülcinelioğlu, Yargı’nın Neva’sı olmadan önce müzik kariyerinde de çok özel bir yolculuğa başladı. Sen Çal Kapımı şarkısının videosunu kendi kanalında yayınlayan oyuncu, heyecanını şu sözlerle aktarmakta…

Yargı'nın Hakime Neva'sı Başak Gümülcinelioğlu'nda ne sürprizler varmış! Bilen bilmiyor ama bilmeyenler çok şaşıracak! 8

“Tüylerim diken diken… Son 2,5 aydır sabahım, günüm, gecem uykum, uykusuzluğum, ilk göz ağrım… Sonunda yaptım, yaptık, yazdım, söyledim ve ilk şarkım canımız dizimiz @sencalkapimi için oldu! Bana desteğini emeğini esirgemeyen herkes… İyi ki varsınız! Emeğin karşılığını almak, ah ne güzel şeysin…”

Yargı'nın Hakime Neva'sı Başak Gümülcinelioğlu'nda ne sürprizler varmış! Bilen bilmiyor ama bilmeyenler çok şaşıracak! 9

Sen Çal Kapımı dizisindeki partneri Anıl İlter’in bu şarkının yapılmasındaki desteği de büyük. Başak Gümülcinelioğlu’nu bu konuda yüreklendiren de o olmuş. Gümülcinelioğlu, bu durumu ve sonraki gelişmeleri de şu sözlerle özetliyor:

Hikaye şöyle başladı ve devam etti…
Ben yazıyor ve söylüyordum, partnerim ve dostum @anililter beni daha da yüreklendirdi! Bir uykusuz gecede melodisi geldi kulağıma, önceden yazmış olduğum sözlerin… Söyleyiverdim.
İlk önce arkadaşlarıma dinlettim, yine yüreklendirdiler beni ve bu sefer Altan hocaya (@ltndnmz ) gitti konu bir heyecan! Kocaman bir gülümseme ve destekle geri döndü ondan da… Nevin hanıma (@ayaznevin )ve ardından Asena hanıma(@asenabulbuloglu ) dinletildi. Öyle heyecanla, öyle destekle geldi ki @mfyapimtv den geri dönüşler. Gözlerim parlıyor bir süredir… Hemen ince ince işlemeye başladık şarkıyı… @bubmusicofficial ve @karyacandar HADİ dediler!

Başak Gümülcinelioğlu bu şarkı ile Number One Video Müzik Ödüllerinde “En İyi Dizi Müziği” ödülüne de layık görülmüştü.

Bu başarılı sürecin ardından bir güzel sürpriz de Ekim ayında Turkcell Vadi Açıkhava sahnesinde yaşandı. Murathan Mungan Şarkıları konserinde Başak Gümülcinelioğlu da sahne aldı ve sesi güzelliğiyle izleyenleri büyüledi. Orada Sezen Aksu’nun seslendirdiği Sevgili şarkısını yorumlayan oyuncu performansıyla da çok konuşuldu.

Şimdi Başak Gümülcinelioğlu’ndan bir sürpriz daha geliyor! Oyuncu, bir şarkı albümü yapacağı ve konserlere başlayacağı müjdesini verdi…

Modayla yakından ilgilenen Gümülcinelioğlu, bir kaç gün önce Cengiz Aktürk’ün ilk defilesini izleyen isimler arasındaydı. Oyunculuğunun yanına müzisyen kimliğini de ekleyen Gümülcinelioğlu, konser programları için hazırlıklarını sürdüğünü, Murathan Mungan Şarkıları konserinden sonra çok güzel tepkiler aldığını, yakın zamanda konseri olacağı sürprizini verdi. Bunun yanı sıra 4-5 parçadan oluşan bir albüm hazırlığında da olduğunu da belirterek bir de düet sürprizi olduğunu belirtti…