Ana sayfa Müzik Pop şarkıcısı İrem Derici, sevgilisi oyuncu Cem Belevi’nin adını boynunda taşıyor

Pop şarkıcısı İrem Derici, sevgilisi oyuncu Cem Belevi’nin adını boynunda taşıyor

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kendine has tarzı ve açık sözlülüğü ile hep kendinden söz ettirmeyi başaran pop şarkıcısı İrem Derici, aşklarıyla da sürekli gündemde olmayı başaran bir isim. Nişantaşı’nda kuaför çıkışı muhabirleri “35 bin bakıma girdim” diyerek karşılayan şarkıcı İrem Derici, kendinle barışık esprileriyle yine formundaydı.

Bir yandan sevgilisi Cem Belevi’nin Cemiyet Gazinosu adlı projesine hazırlanan İrem Derici, diğer yandan da Şubat ayında Ankara, Diyabakır’ın da olduğu 12 konserlik bir turneye çıkacağı için yoğun bir çalışma döneminden geçiyor.

Pop şarkıcısı İrem Derici, sevgilisi oyuncu Cem Belevi'nin adını boynunda taşıyor 50
Muhabirlerin 14 Şubat Sevgililer Günü’nde “Konser olmazsa ne yapacaksınız?” sorusu üzerine konunun kısa süre önce yeniden barıştığı Cem Belevi’ye geldiğini anlayan sanatçı, “Babamın doğum günü, sevgi dolu biri kendisi, onun doğum gününün kutlarız hep beraber” diyerek konuyu espriyle birlikte hemen değiştirdi.

Kolyesindeki C harfi dikkat eden sanatçı, “Cem Bey ile ilgili hiçbir şey söylemiyorsunuz? Muallakta kaldı, ne oldu o konu?” hatırlatması üzerine, “Muallakta kalmadı, bu kolyedeki C harfi de Cemiyet’in C’si.. 11 Şubat’ta Cemiyet Gazinosu’nda görüşmek üzere…” diyerek Cem Belevi’nin yeni projesine dikkat çekti.

“3-4 ay önce çok fena ihanete uğradım” diyen İrem Derici, kendisini Bircan Bali ile aldattığı iddia edilen Cem Belevi’ye bir şans vermişti. Sosyal medya hesaplarından birbirlerini silen ikili, önce yeniden takipleşmeye, sonra da birlikte Cem Belevi’nin yeni projesi için çalışmaya başladılar.