Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı’nın savcısı Şükran Ovalı setten sete koşuyor!..

Yargı’nın savcısı Şükran Ovalı setten sete koşuyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü Oyuncu Şükran Ovalı, evlenip kızı Mihran Ela’yı dünyaya getirdikten sonra dizilerde genelde konuk oyuncu olarak yer almıştı. Futbolcu Caner Erkin ile 2017’de evlenen Ovalı, 2018’de de kızını doğurarak ilk kez anne oldu. Oyuncu bu süreçte dizilerde uzun soluklu yer almak yerine bir kaç bölüm olmayı tercih etti.

Oyunculuk kariyerinde bugüne kadar hem sinema filmlerinde hem de dizilerde çok başarılı işlere imzasını atan Şükran Ovalı geçtiğimiz sezon ortasında Kanal D’nin ilgiyle izlenen dizisi Yargı’nın kadrosuna katıldı. ‘Savcı Derya’ karakteriyle dizinin izleyicisi tarafından kısa sürede benimsenen oyuncu,  dizisinin geçtiğimiz hafta başlayan yeni sezon bölümleriyle de izleyici karşısına çıkıyor.

Yargı’yla yeni sezona hızlı bir giriş yapan oyuncu diziyle eş zamanlı olarak bir sinema filminin çekimlerini de sürdürüyor.

Yargı'nın savcısı Şükran Ovalı setten sete koşuyor!.. 9

Kara komedi türündeki Cenazemize Hoş Geldiniz isimli sinema filminin kadrosunda yer alan Şükran Ovalı sosyal medyada rol arkadaşı aynı zamanda da yakın arkadaşı oyuncu Gözde Seda Altuner ile birlikte pozlarını paylaşıyor.

Yargı'nın savcısı Şükran Ovalı setten sete koşuyor!.. 10

Oyuncu Gonca Vuslateri’nin hem senaryosunu yazdığı hem de kadrosunda yer aldığı sinema filminde ayrıca, Kubilay Aka, Sanem Çelik ve Timur Acar gibi önemli isimler de yer alıyor.

Şükran Ovalı ,film ile ilgili yaptığı açıklamada;  “Film çok güzel, içimize sindi. Okul arkadaşım Gonca’nın yazdığı, okul arkadaşım Gözde Seda var. Çok güzel bir ekip var. Bayağı güzel bir ekip olduk” ifadelerini kullanmıştı.

Yargı'nın savcısı Şükran Ovalı setten sete koşuyor!.. 11