Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız dizisinin üçüncü sezonunda tüm gözler bir tek kişinin üzerinde olacak!

Camdaki Kız dizisinin üçüncü sezonunda tüm gözler bir tek kişinin üzerinde olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Camdaki Kız dizi ekibine sonradan katılan Cihangir Ceyhan, üçüncü sezona başlayan dizinin en önemli isimlerinden birisi haline geldi. Hayri karakteri ile hikayede yer alan oyuncu, geniş bir hayran kitlesi tarafından büyük destek görüyor.

Sıfır Bir Adana isimli diziyle gündeme gelmeye başlayan, ardından Çukur dizisindeki Azer karakteri ile hayran kitlesini katlayarak artıran Cihangir Ceyhan, önceki sezon da Alev Alev isimli dizide yer almıştı. Oyuncu geçen yıl katıldığı Camdaki Kız dizi ekibiyle de çok iyi bir uyum yakaladı.

Nalan ve Hayri karakterlerinin aşka doğru yürümesi dizi hayranlarına büyük heyecan verirken, Camdaki Kız’ın hikayesini de daha ilginç bir hale getirdi. Üçüncü sezona başlayan Camdaki Kız’ın bu yeni döneminde tüm gözlerin üzerine çevrildiği isim de Cihangir Ceyhan olacak.

Camdaki Kız dizisinin üçüncü sezonunda tüm gözler bir tek kişinin üzerinde olacak! 8

“Nalan ve Hayri, ya da diğer karakterlerimiz fark etmez, herkesi güzel bir serüven bekliyor bence” diye konuşan oyuncu, yeni sezonda dizinin çok heyecanlı sahnelerle dolu olacağının da müjdesini verdi.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan ve her yeni bölümü milyonlarca izleyici tarafından seyredilen Camdaki Kız dizisi, ilk iki sezonunda çok başarılı reytingler elde etmişti.

Üçüncü sezonda da televizyon ekranında en çok konuşulan projelerden olması beklenen dizide Cihangir Ceyhan’ın canlandırdığı Hayri karakteri artık kilit bir önemde bulunuyor.

İkinci sezonda Hayri karakteri son dönemde hikayede öne çıkartılmıştı ama yeni sezonda artık önemi daha da arttı.

Çok uyumlu bir ekip ile birlikte çalıştığını açıklayan oyuncu, “Yeni sezon başladığı için herkesle ortak bir sevinç yaşıyoruz. Gayet keyifli gidiyor. Birbirini seven bir ekibiz, sömestr tatili biter herkes bir araya gelir ya, öyle bir sevinç bizim ki…” açıklamasını yaptı.

Camdaki Kız dizisinin üçüncü sezonunda tüm gözler bir tek kişinin üzerinde olacak! 9

Hikayeye çok güvendiklerinin altını çizen oyuncu, şunları anlattı: “Biz hikayemize güveniyoruz. Ekip arkadaşlarımın yanı sıra, usta oyuncularımız olsun yönetmenimiz olsun çok görmediğim bir havamız ve auramız var. Hayri ve Nalan’ın daha da yakınlaştıklarını izliyoruz zaten… Ama daha fazlasını bizde bilmiyoruz. Senaryo her geldiğinde hepimiz o an öğreniyoruz.”

Dizinin üçüncü sezonuna damga vurması beklenen Nalan ve Hayri dışında hikayedeki diğer karakterlerin de sürpriz yapacaklarının altını çizen oyuncu, tüm izleyicileri güzel bir serüvenin beklediğini belirtti.

Perşembe akşamları yayınlanan Camdaki Kız dizisi, bu sezon da Kanal D’nin en güvendiği yapımların başında geliyor.