Ana sayfa Dizi Fragmanları Yargı’nın Yunanistan uyarlaması resmen duyuruldu! İşte ilk tanıtım filmi!

Yargı’nın Yunanistan uyarlaması resmen duyuruldu! İşte ilk tanıtım filmi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçen kış sezonu başında ekrana gelir gelmez reytingleri alt üst eden ve her bölümüyle Türkiye’de gündem yaratan Yargı dizisinin Yunanistan uyarlamasının çekildiğini kısa süre önce duyurmuştuk. Yargı’nın Yunan versiyonu için çalışmalar hızla sürerken ilk tanıtım filmi de geldi.

Nefes kesen hikayesiyle Türk dizi dünyasına yeni bir nefes getiren Yargı dizisiyle ilgili güzel haber, başarısında büyük paya sahip senaristi Sema Ergenekon’dan gelmişti. Sema Ergenekon, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Yargı dizisinin Yunanistan’a uyarlandığını duyurmuştu. Yargı’nın Yunan uyarlaması eylül ayından itibaren izleyiciyle buluşacak. Okuma provası yapılan dizi çok yakında sete çıkacak.

Yargı’nın Yunan versiyonunu yeni sezona yetiştirmek için hazırlıklar tüm hızıyla sürerken ilk tanıtım filmi de yayınlandı. Tanıtımda dizinin eylül ayında ekrana geleceği belirtildi. Yargı’nın Yunan versiyonunun alacağı reyting şimdiden çok merak ediliyor.

Sosyal medyada TV dizileriyle ilgili analizler yapan Burak Sakar, paylaşımında Yargı ile birlikte yıllar sonra ilk defa yerli bir dizi yayınına devam ederken yurt dışına uyarlandığına dikkat çekiyor. Burak Sakar paylaşımında 2019 yılında Yunan medyasında Ezel dizisinin uyarlamasının gündeme geldiğini ancak projenin son anda rafa kaldırıldığına dikkat çekti. Yargı’nın Yunan versiyonu ANT 1 kanalında yayınlanacak.

Sema Ergenekon’un kaleminin Ali Bilgin’in rejisiyle buluştuğu ‘Yargı’nın kadrosunda Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz ile beraber Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Şükran Ovalı, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Özlem Çakar Yalçınkaya, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan ve Merve Ateş gibi isimler yer alıyor.

Ay Yapım imzalı dizinin hikayesi şöyle: Ilgaz dürüstlük, onur, saygı gibi bütün ilkeleri babasından öğrenmiş ve benimsemiştir. Ceylin ise gözü kara ve kurallar söz konusu olduğunda sınır tanımayan bir avukattır ve mesleğini kendi kurallarına göre yapar. Ceylin ve Ilgaz, bu yüzden büyük bir çatışma yaşar, karşı karşıya kalırlar. Kendilerini ikisinin de ailelerine kadar uzanan bir gizem yumağının içinde bulacaklardır.