Ana sayfa Dizi Haberleri Hedefine doğru sağlam adımlarla ilerleyen Onur Seyit Yaran dünya basınında!

Hedefine doğru sağlam adımlarla ilerleyen Onur Seyit Yaran dünya basınında!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Modellikten oyunculuğa geçiş yapan Onur Seyit Yaran, Kardeşlerim dizisinin ardından elde ettiği başarının tadını çıkarıyor. Hedefini yurt dışına yönelten başarılı oyuncu İspanyol TV kanalıyla çekim yaptı.

27 yaşındaki Onur Seyit Yaran, 2016 yılında Best Model Of Turkey’de birinci olarak adını duyurdu. Hemen bir sonraki yıl oyunculuğa ilk adımı attı ve TRT 1’de yayınlanan Kalk Gidelim dizisinde rol aldı. Genç oyuncu ardından yine TRT 1’de yayınlanan Vuslat dizisinde Enes karakterini canlandırdı.

Onur Seyit Yaran’ın oyunculuk kariyerindeki en büyük başarı ise üçüncü dizisi olan Kardeşlerim ile geldi. Yaran ATV’de yayınlanan Kardeşlerim dizisinde canlandırdığı Doruk karakteriyle oyunculuktaki başarısını ortaya koydu. Kardeşlerim dizisinin yurt dışında büyük ilgi görmesiyle de adını dünyaya duyurdu.

Hedefine doğru sağlam adımlarla ilerleyen Onur Seyit Yaran dünya basınında! 71

Başarılı oyuncu son olarak İspanya’nın en büyük TV kanalı Antena’yla bir çekim gerçekleştirdi. Antena ekibi Onur Seyit Yaran’la hem röportaj yaptı hem de çekim gerçekleştirdi. Bu röportaj başarılı oyuncunun yurt dışı hedefinde önemli bir adım oldu.

Onur Seyit Yaran’ın başrollerinden biri olarak yer aldığı Kardeşlerim dizisi özellikle Latin Amerika ülkelerinde büyük ilgi görüyor. Dolayısıyla yakışıklı oyuncunun bu ülkelerde çok büyük bir hayran kitlesi var. Onur Seyit Yaran da, Can Yaman ve Kerem Bürsin gibi hedefini yurt dışına yönlendirdi.

Hedefine doğru sağlam adımlarla ilerleyen Onur Seyit Yaran dünya basınında! 72

Bir süre önce yaptığı açıklamada İspanyolca öğrenmeye başladığını belirten Onur Seyit Yaran, hedefini şu sözlerle anlatmıştı: “Şimdi hedefim İspanya. İspanyolca öğreniyorum. İspanya’da oynamak istiyorum. İspanyol sinemasında olmak istiyorum. Bunun için çalışmalarım şimdiden başladı. Bu yaz İspanya’ya gitmek istiyorum. Oranın kültürünü daha iyi öğrenmek istiyorum, dilini daha iyi konuşmak istiyorum.”