Ana sayfa Dizi Fragmanları Yarım Kalan Aşklar çok beğenildi, ikinci bölüm daha da heyecanlı!

Yarım Kalan Aşklar çok beğenildi, ikinci bölüm daha da heyecanlı!

tarafından ker_def

Türkiye’nin ilgiyle takip edilen dijital platformu BluTV’nin özel yapımı ‘Yarım Kalan Aşklar’ 10 Eylül Perşembe günü izleyicilerle buluştu. İlk bölümün ardından sosyal medyada yapılan yorumlar olumluydu… Burak Deniz ve Dilan Çiçek Deniz’i başrolde buluşturan dizi için uzun süredir tanıtım çabaları devam ediyor. Bu çabalar sonucunda  da dizinin ilk bölümü ilgi gördü ve olumlu yorumlar da sosyal medyaya yansıdı.

Yarım Kalan Aşklar’ın ilk bölümünün yayınlanmasından sonra sosyal medyada diziyi öven birçok yorum yapıldı. Özellikle de Burak Deniz, başarılı performansı ile göz doldurdu. Yarım Kalan Aşklar dizisinin ikinci bölümünden ilk görüntüler de yayınlandı. İkinci bölüm heyecan iyice artıyor. İzleyiciler de çok merak ettiklerini belirten yorumlarda bulundu. Fragmanı aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Burak Deniz, Dilan Çiçek Deniz, Cem Davran, Ezel Akay, Esra Ruşan, Nazlı Bulum, Cihat Süvarioğlu ve Gizem Ünsal’ı bir araya getiren BluTV’nin yeni projesinin senaryosu Ethem Özışık, Hakan Bonomo ve Ercan Uğur gibi kalemi kuvvetli isimlerden çıkarken ‘Yarım Kalan Aşklar’ın yönetmenliğini ise sevilen yönetmen Umur Turagay üstleniyor.

Başarılı ve tuttuğunu koparan bir gazeteci olan Ozan’ın (Tolga Sarıtaş) bir trafik kazasında ölerek bir cinayet büronun sorumsuz baş komiseri Kadir’in (Burak Deniz) bedeninde yeniden hayata dönmesinin anlatıldığı dizide Kadir’in başına gelen absürt olayları izleyeceğiz. Kadir’in bu sıradışı serüvenindeki en büyük sınavı ise sevgilisi Ozan’ı bir trafik kazasında kaybeden ve bu cinayetin peşini bırakmayan Elif (Dilan Çiçek Deniz) olacak.