Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yarım Kalan Aşklar dizisinde kim kimdir?

Yarım Kalan Aşklar dizisinde kim kimdir?

tarafından ker_def

Blu TV’de 10 Eylül Perşembe akşamı başlayan Yarım Kalan Aşklar dizisi çok beğenildi… Burak Deniz, Dilan Çiçek Deniz, Cem Davran, Ezel Akay, Esra Ruşan, Nazlı Bulum, Cihat Süvarioğlu ve Gizem Ünsal’ı bir araya getiren BluTV’nin yeni projesinin senaryosu Ethem Özışık, Hakan Bonomo ve Ercan Uğur gibi kalemi kuvvetli isimlerden çıkarken ‘Yarım Kalan Aşklar’ın yönetmenliğini ise sevilen yönetmen Umur Turagay üstleniyor…

İzleyiciler yapımı hem heyecanlı hem de kaliteli buldu. Oyuncular da rollerine çok iyi oturmuştu. Diziye yönelik sosyal medyada çok olumlu bir tablo çizildi. İşte dizideki oyuncular ve canlandırdıkları karakterlerin detayı:

Kadir – Burak Deniz… Olaylı bir cinayet şubede sorumsuz bir başkomiser olan Kadir, herkesin ondan nefret etmesi için gereken bütün özelliklere sahiptir. Etrafını sürekli hayal kırıklığına uğratmasıyla bilinen Kadir’in girdiği karanlık işlerin ortaya çıkaracağı sonuçlar, birden fazla kişinin hayatı tamamen değiştirecektir.

Yarım Kalan Aşklar dizisinde kim kimdir? 15

Elif – Dilan Çiçek Deniz: Gazeteciliğe tutkuyla bağlı olan Elif’in hayatı, çok sevdiği sevgilisi Ozan’ı bir trafik kazasında kaybetmesiyle değişecek. Ozan’ın şüpheli ölümü ve yarım bıraktığı haber dosyası Elif’i zorlu bir maceranın içine sürükleyecek. Kendisini Ozan’ın okuldan arkadaşı olarak tanıtan Kadir’e karşı duyduğu şüphe içini kemirse de Kadir’in de yardımlarıyla Elif doğrulara ulaşmak için zorlu bir yola çıkacaktır.

Yarım Kalan Aşklar dizisinde kim kimdir? 16

Ozan – Tolga Sarıtaş – Konuk Oyuncu: Başarılı ve tuttuğunu koparan bir gazeteci olan Ozan’ın hayatındaki en önemli şey mesleği ve sevgilisi Elif’tir. Fakat peşine düştüğü bir haber onun bütün hayatını elinden alarak, başka bir bedende uyandırır.

Yarım Kalan Aşklar dizisinde kim kimdir? 17

İsmet – Ezel Akay: Sert mizacı ve acımasızlığıyla bilinen mafya babası İsmet, Kadir’e sık sık dünyayı dar edecektir. Sevgilisiyle ilgili gerçekleri öğrendiğinde yapacakları ise herkesin hayatı cehenneme dönecektir.

Yarım Kalan Aşklar dizisinde kim kimdir? 18

Nejat – Cem Davran
Nejat, sert ama babacan bir cinayet şube müdürüdür. Uzun süredir tanıdığı Kadir’i bir şekilde idare etmeyi becermiş olsa da Kadir’in dengesizliği ve sorumsuzluğu onu da yıldırmıştır. Nejat’ın yolu uzun yıllar dürüst ve doğru çalıştıktan sonra yanlış kararlar ve karanlık işlerle kesişince işler herkes için daha da karmaşık bir hal alacaktır.

Yarım Kalan Aşklar dizisinde kim kimdir? 19

Ece – Gizem Ünsal
Sadece parası için İsmet’le sevgili olan Ece aslında Kadir’e aşıktır. Kadir’le bir olup İsmet’i dolandırarak kaçma hayalleri kuran Ece’nin hayalleri gelişen talihsiz olaylarla suya düşecektir.

Yarım Kalan Aşklar dizisinde kim kimdir? 20

Saadet – Esra Ruşan
Kadir’in eski karısı olan Saadet büyük bir aşkla evlendiği Kadir’in onu defalarca aldatmasıyla kendini tamamen fiziksel değişimine adar. Kadir’e olan en büyük öfkesi ise kızları Ada’dan kaynaklanır. Ada’nın sorumsuz ve ilgisiz bir babayla büyümesi ona öfke nöbetleri geçirtecektir.

Yarım Kalan Aşklar dizisinde kim kimdir? 21

Ebru – Nazlı Bulum
Cinayet şube memuru olan Ebru, Mehmet’le nişanlı olmasına rağmen evlilik arifesinde Kadir’e aşık olup onunla birlikte olmuştur. Kadir’in onu kullandığını ve ona değer vermediğini bilse de aralarına mesafe koymakta zorlanan Ebru sık sık nişanlısı ve Kadir arasında gidip gelecektir.

Yarım Kalan Aşklar dizisinde kim kimdir? 22

Mehmet – Cihat Süvarioğlu
Nişanlısı Ebru gibi cinayet şube memuru olan Mehmet gelenek ve göreneklerine bağlı muhafazakar bir ailenin çocuğudur. Ebru’nun sürekli değişen duyguları ve ailesi arasında sık sık kalsa da Ebru’yu çok sevmektedir.

Yarım Kalan Aşklar dizisinde kim kimdir? 23

Ada – Zeynep Naz Kasap
Saadet ve Kadir’in kötü biten evliliğinden olan Ada mutsuz bir çocuktur. Anne ve babasının anlaşmazlıklarıyla beraber yaşadığı kilo problemi ise Ada’yı iyice yalnız bırakmıştır. En büyük dileği babasının da onu sevmesidir.