Ana sayfa Dizi Haberleri Hekimoğlu dizisinde oyunculuk akıyor! Belçim Bilgin de göz doldurdu

Hekimoğlu dizisinde oyunculuk akıyor! Belçim Bilgin de göz doldurdu

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin sevilen dizisi Hekimoğlu, 16.bölümü ile geçtiğimiz Salı akşamı ekrandaki yerini aldı. Bu bölümde Selin karakteri ile Belçim Bilgin de ekibe katıldı… Geçtiğimiz sezon Güven Kıraç, Vahap Bey karakteri ile dizide ortalığı fazlasıyla karıştırmıştı.

Belçim Bilgin’in gelişi ise Timuçin Esen’in canlandırdığı Ateş Hekimoğlu karakterinin geçmişinden detaylar sunması noktasında bir hayli iyi bir gelişme oldu. İzleyiciler, Ateş Hekimoğlu’nun geçmişini ve ayağının sekmesinin sebeplerini çok merak ediyordu.

Belçim Bilgin’in uzun zaman sonra ekrana dönmesi de hayranlarını mutlu etti. Oyuncu başarılı performansıyla da göz doldurdu. Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, hem Belçim Bilgin’e hem de Hekimoğlu oyuncularına şu sözlerle övgüde bulundu:

“Hekimoğlu’nun geçmişiyle hesabı ve aslında sakat ayağın esrarı da aralandı ‘Mor ve Ötesi’ şarkısında… Eski eş Selin’in gelişi duygusal rüzgarlarda gezintiye çıkacağımızın mesajını verdi. Su gibi akıyor oyuncular. Belçim Bilgin kendine verilen görevi yerine getiriyor ilk bölümde…

Diyeceğim bazı yapımlar lastik gibi uzar, bazıları özenlidir ve kırılır. ‘Hekimoğlu’, bu ikinci kategoriye giriyor. Bu kadar uzun, dolu diyaloglar ve çok şey anlatan sözcüklere fazla yük bindiriyor.”