Ana sayfa TV Programları Yarışmacının arkadaşı sazı eline aldı! Bir türlü susmak bilmedi… | O Ses Türkiye 2018

Yarışmacının arkadaşı sazı eline aldı! Bir türlü susmak bilmedi… | O Ses Türkiye 2018

tarafından ker_def

Hafta sonlarının eğlencesi O Ses Türkiye, 18 Kasım Pazar akşamı tv8 ekranında yine kahkaha tufanı estirdi. Programın 14. bölümünde stüdyoda kahkahalar eksik olmadı. O Ses Türkiye sahnesine çıkan Alican Duyar’ın kulisteki arkadaşı Oğuz kendisine söz verilince bir türlü susmak bilmedi. O Ses Türkiye’ye Alican Duyar’la birlikte gelen arkadaşı Oğuz, stüdyoda renkli anların yaşanmasına neden oldu. Kendisine mikrofon uzatıldıktan sonra uzun uzun açıklamalar yapan ve bir türlü susmayan Oğuz, herkesi güldürdü. Daha sonra Murat Boz’un kendisine sorduğu sorulara yine uzun uzun cevap veren isim, sempatik tavırlarıyla dikkat çekti.

Murat Boz, Alican Duyar’ın arkadaşı Oğuz için ‘Kalbi çok güzel bir insansın. Sana çok teşekkür ediyoruz. Renk kattın programa’ dedi.Videodan o anları izleyebilirsiniz.

Bugüne kadar Türkiye’de birçok güzel sesin keşfedilmesini sağlayan, gizli kalmış sesleri Türk halkıyla tanıştıran O Ses Türkiye bu sezon da sürprizlerle izleyicilerin karşısına çıkmaya devam ediyor. Hadise, Murat Boz, Seda Sayan ve Beyazıt Öztürk’ün jüriliğini yaptığı O Ses Türkiye yeni bölümleriyle TV8’de yer almakta.