Ana sayfa Sosyal Medya Yaşadığı zor günleri atlatan oyuncu Canan Ergüder bu akşam Oğlum dizisiyle ekranlara geri dönüyor!..

Yaşadığı zor günleri atlatan oyuncu Canan Ergüder bu akşam Oğlum dizisiyle ekranlara geri dönüyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Oyuncu Canan Ergüder en son Star TV’de yayınlanan Menajerimi Ara dizisinde ‘Feris’ karakterine hayat verdi. Dizi devam ederken meme kanserine yakalanan oyuncu tedavi sürecinden dolayı Menajerimi Ara dizisine veda etti.

Bu süreçte tedavi gören ve hastalığı atlatan oyuncu, Oğlum dizisiyle yeniden setlere döndü. Canan Ergüder’i özleyen hayranları bu gelişmeyi mutlulukla karşıladı.

Ay Yapım imzalı Oğlum, bu akşam ilk bölümüyle Show TV ekranlarında başlıyor. Merkezine bambaşka hayatlara sahip iki çocuğu ve ailelerini alan, bir umut hikayesini ekranlara taşımaya hazırlanan Oğlum’un proje ve senaryo tasarımını Ahmet Katıksız üstlenirken Hürer Ebeoğlu ve Sevgi Yılmaz’ın kalemi Gökçen Usta’nın rejisiyle buluşuyor.

Canan Ergüder dizide ‘Demet’ adlı karaktere hayat verecek. Uzun süreden sonra izleyiciyle yeniden buluşacak olmanın heyecanını yaşayan yetenekli oyuncu, karakterini instagram hesabından görücüye çıkarttı.

Yaşadığı zor günleri atlatan oyuncu Canan Ergüder bu akşam Oğlum dizisiyle ekranlara geri dönüyor!.. 7

Bugüne kadar rol aldığı yapımlarda güçlü kadın karakterlere hayat veren oyuncu yine güçlü bir karakterle izleyici karşısına çıkıyor. Oyuncunun hayat verdiği ‘Demet’ karakteri,  hem fiziksel olarak hem de enerjisiyle girdiği her ortamda dikkat çeken güzel bir pedagogtur.

Çocuklarla kurduğu iyi ilişkiler ve sabırlı tutumu onun mesleğinde oldukça başarılı olmasını sağlar. Onun için dünyada suça sürüklenmiş bir çocuğu kazanmaktan daha önemli bir şey yoktur. Bu yüzden mesleğinin ilk yıllarından beri çocuklarla çalışır.

Oğlum’un oyuncu kadrosunda Canan Ergüder ile birlikte, Songül Öden, Nihal Yalçın, Feyyaz Duman, Timur Acar, Serhat Teoman, Kubilay Aka, Tuğçe Açıkgöz, Metehan Parıltı gibi birçok başarılı isim yer alıyor.